Diverse toepassingen van verfblikken

Diverse toepassingen van verfblikken

Verfblikken zijn, in tegenstelling tot wat de naam doet denken, enorm divers. Je kunt verfblikken voor verschillende doeleinden inzetten. We vertellen je hieronder welke leuke en waardevolle dingen jij kunt doen met verfblikken!

Lege verfblikken bestellen

Verfblikken bestellenLege verfblikken zijn natuurlijk al enorm handig om in huis te hebben. Bewaar hier verf of andere producten in. De blikken kunnen uitstekend dienen als opbergplek voor gereedschap en meer.

Je kunt verfblikken bestellen in diverse maten. De verfblikken die je kan bestellen staan hieronder:

  • 5000 ml, Ø 180 mm  en H 222 mm
  • 2500 ml, Ø 165 mm  en H 157 mm
  • 1000 ml, Ø 108 mm  en H 132 mm
  • 750 ml, Ø 99 mm en H 119 mm
  • 500 ml, Ø 89 mm en H 102 mm (hoog) of Ø 99 mm H 90 mm (laag)
  • 250 ml, Ø 73 mm en H 76 mm
  • 125 ml, Ø 60 mm en H 62 mm
  • 50 ml, Ø 45 mm en H 41 mm

Verfblikken als relatiegeschenkAWS-Foto-Case

De kracht van blikken wordt maar al te vaak onderschat. Verfblikken zijn namelijk een ideaal relatiegeschenk. Je kunt de verfblikken namelijk vullen met vrijwel elk product. Vul je blik bijvoorbeeld met iets lekkers dat aansluit bij de branche waar je je met jouw onderneming in bevindt. De blikken gaan, samen met jouw persoonlijke bedrukking en label, jarenlang mee en kunnen keer op keer gevuld worden. Zo blijft het blik en jouw bedrijfslogo en -naam dus lange tijd in beeld!

Om de romp van het blik kan je een geheel eigen label laten zetten met daarop jouw logo en een uniek en aantrekkelijk design. Ook het deksel van het verfblik kan je bedrukken met jouw logo, geheel in kleur natuurlijk. Zelf geen tijd om een mooi ontwerp te maken? Hiermee kunnen we je ondersteunen, we maken een passend en aantrekkelijk design voor je geheel naar wens.

Knutselen met verfblikkenVerfblikken knutselen

Werk je als juf op een basisschool en zoek je een leuk knutselidee voor de kinderen? Ook dan kunnen verfblikken een oplossing bieden. Je kunt hier veel verschillende dingen mee. Zo maak je bijvoorbeeld prachtige sfeerverlichting van verfblikken en je hebt hier alleen een priem voor nodig. Makkelijk en bovendien enorm leuk!

Carbidschieten met verfblikjes

Ook met oud en nieuw kunnen verfblikken goed van pas komen. Je mag namelijk geen vuurwerk meer afsteken, maar carbid is nog wel toegestaan op sommige plekken. Voor de beginner is het perfect om te beginnen met verfblikjes. Zoek voordat je begint natuurlijk goed op hoe je dit op een veilige manier doet. Zo heb je nog steeds een leuke knal met oud en nieuw!