Filteren

Lengte

Breedte

Hoogte

Diameter

Verfblikken

verfblikken

Wil je verfblikken kopen? Dan ben je bij blikken.nl aan het juiste adres! Zoek niet verder en bekijk ons aanbod van verfblikken. Je kunt ze bestellen en desgewenst bedrukken met een tekst, logo of in een geheel eigen huisstijl. Wanneer je de verfblikken wilt vullen kunnen wij je hier ook bij van dienst zijn. Wij hebben al vele mooi en unieke verfblikken mogen leveren. Wij zetten onze ervaring graag in om jou verder te helpen!


 

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)


vraag een offerte aan voor verfblikken

Meer over verfblikken

Verfblikken, uiteraard belend omdat ze worden gebruikt voor het verpakken van… jawel verf. Maar ze worden niet alleen gebruikt voor verf, hoewel ze daar uiteraard zeer geschikt voor zijn. Verfblikken worden ook veelvuldig ingezet als verpakking. Een verfblik met een leuke tekst, een eigen logo of helemaal in de eigen huisstijl bedrukt is namelijk erg leuk als promotioneel product. Zeker wanneer het blik gevuld is met een leuk of lekker product. Aan het blik, dat inmiddels een geschenk geworden is, kan een passende campagne worden gekoppeld. Heb je een idee voor een leuke campagne met blikken en wil je eens sparren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Bedrukken met tekst, logo of in eigen huisstijl

Het mag duidelijk zijn dat een bedrukking op het blik een absolute toegevoegde waarde heeft. Of het nu om een tekst, een logo of een complete bedrukking gaat, het is mogelijk. We kunnen op onze verfblikken op diverse manieren een bedrukking aanbrengen. Afhankelijk van het blik kan een bedrukking rechtstreeks op het deksel aangebracht worden. Daarnaast kunnen wij op alle blikken een label plaatsen/ Dat (private) label kun je helemaal zelf vormgeven. Jouw ontwerp drukken wij feilloos op het label. Heb je zelf niet de juiste middelen of kennis in huis om een ontwerp te maken? Dit kunnen wij ook voor je doen. Onze grafische afdeling maakt regelmatig