Taartblik bedrukt met logo, de ideale giveaway!

Taartblik bedrukt met logo, de ideale giveaway!

Taartblik in een eigen huisstijl

In een bakkerswinkel stond een mooie chocoladetaart. Die taart zag zichzelf in het glas van het etalageraam. "Ik ben zo prachtig," dacht hij. "Ik moest eigenlijk altijd hier blijven staan. Dan kon iedereen mij zien en bewonderen." Een klein gebakje, dat naast hem stond, vertelde hem wel even wat anders. "Maar wij zijn allemaal bestemd om te worden gegeten. Dat wij de mensen smaken is voor ons de grootste eer." "Nou, maar ik hoop dat ik nooit opgegeten zal worden," antwoordde de trotse taart. Ik wil altijd blijven bestaan. De mensen zullen dan altijd kunnen zien hoe mooi ik ben." Gebaseerd op het verhaal "de trotse taart - Han Messie" Dit taartje in een blik kun jij net zo trots laten stralen zoals de chocoladetaart in het verhaal. Als het gaat om een cadeautje is een taart natuurlijk altijd goed. Wij van blikken.nl hebben een blik die jij volledig kunt personaliseren in de precieze vorm van een taartje. De afmetingen van dit taartblik zijn 182 x 70 mm.
Taartblik rondDit luxe blik kan worden geleverd in drie verschillende kleuren;
  • wit
  • zilver
  • rood
Naast de kleurenkeuze kun je ook zelf de deksel bedrukken. Maak hiervoor een uniek ontwerp of laat onze creatieve afdeling voor je aan het werk gaan. Dit prachtige taartblik is al te bestellen vanaf 12 stuks.

Bedrukkingsopties

  • Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het blik.
  • Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print.
  • Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!
Wil je meer weten over dit taartblik? Bekijk het blik dan snel hier. Als je meer wilt weten over alle opties voor dit geweldige taartblik dan staat ons creatieve team van maandag tot en met vrijdag van 08:30 t/m 17:00 telefonisch, via de mail en vooral persoonlijk voor je klaar. leeg zilver blik