• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rond koekblik

Basisprijs per stuk € 4,95 € 5,99 incl. BTW

Dit ronde koekblik is een luxe verpakking voor koekjes. Met een bedrukking ook een mooi geschenk. Druk op het deksel bijvoorbeeld een logo of een geheel eigen ontwerp. Op aanvraag kunnen wij de blikken afvullen met bijvoorbeeld koekjes of een speciaal taartje dat precies past.

Rond koekblik

Rond koekblik; een luxe verpakking voor koekjes

Rond koekblik met een perfect formaat voor het verpakken van de lekkerste koekjes. Maar daarnaast ook zeer geschikt voor diverse andere lekkernijen, zoals onze speciale taartjes. Het ronde koekblik wordt naar wens gepersonaliseerd met een bedrukking rechtstreeks op het deksel. Laat het deksel bedrukken met een logo, eigen tekst of volledig eigen ontwerp. 

Het ronde koekblik is verkrijgbaar in de kleuren: zilver en wit. Het blik heeft een diameter van 179 mm en is 70 mm hoog.

Koekblik bedrukken

Het ronde koekblik is te personaliseren door middel van een dekselbedrukking rechtstreeks op het deksel. Deze bedrukking kunnen wij in 3 verschillende afmetingen op het deksel drukken: 

  • Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het blik.
  • Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  • Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Weet je niet goed welk formaat bedrukking jij nodig hebt? Bij de productafbeeldingen vind je een beeld waar de drukformaten op het deksel worden laten zien. Uiteraard kun je altijd een offerte aanvragen met je wensen voor de bedrukking, dan helpen wij bij het bepalen van het beste drukformaat. 

Embossing

Naast een directe dekselbedrukking is het ook mogelijk om het deksel te voorzien van een embossing. Bij een embossing wordt een logo, tekst of element uit het blik 'gedrukt'. De vorm ligt vervolgens op of in het blik. Bij afbeeldingen zie je een voorbeeld van een opliggend logo.

Koek- of taartblik

Voor het koekblik zijn er diverse, op maat gemaakte, vullingen verkrijgbaar. Zo vullen wij het koekblik met een mix van roomboterkoekjes of chocolate chip cookies, verpakt in een speciaal blister, verpakt in folie. Zo blijven de koekjes extra lang lekker! Maar ook een vulling van mini stroopwafels of onze speciale taartjes is mogelijk. 

Het koekblik, met haar eigen ontwerp dekselbedrukking, is goed te gebruiken als luxe geschenkverpakking of geschenkblik. Zo leveren wij de koekblikken standaard leeg en kun jij de blikken voorzien van jouw homemade baksels. Gegarandeerd dat jouw koekblikken over de toonbank vliegen!

Maar wat dacht je van een gevuld koekblik als relatiegeschenk? Neem bij een klantbezoek een gepersonaliseerd koekblik mee en verras je klanten met een koekje bij de koffie. Of gebruik het koekblik als promo item om een contactmoment bij (potentiele) klanten te creeëren: "Koekje erbij?" of "Do you accept cookies?".

Heb je een ander idee voor de vulling? Vraag dan even een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Rond koekblik

Specificaties

Afmetingen Ø 179 x H 70 mm
Gewicht 194 gram

Downloads

Rond koekblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Rond koekblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond koekblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond koekblik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW)
96 € 4,75 (€ 5,75 incl. BTW)
480 € 4,60 (€ 5,57 incl. BTW)
1200 € 4,45 (€ 5,38 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!