Rond koekblik

Dit ronde koekblik is een luxe verpakking voor koekjes. Met een bedrukking ook een mooi geschenk. Druk op het deksel bijvoorbeedl een logo of een geheel eigen ontwerp. Op aanvraag kunnen wij de blikken afvullen met bijvoorbeeld koekjes of een speciaal taartje dat precies past.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.98
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond koekblik met een perfect formaat voor het verpakken van de lekkerste koekjes. Maar daarnaast ook zeer geschikt voor diverse andere lekkernijen, zoals onze speciale taartjes. Het ronde koekblik wordt naar wens gepersonaliseerd met een bedrukking rechtstreeks op het deksel. Laat het deksel bedrukken met een logo, eigen tekst of volledig eigen ontwerp. 

Het ronde koekblik is verkrijgbaar in de kleuren: zilver, wit en rood. Het blik heeft een diameter van 182 mm en is 70 mm hoog. Het witte blik is echter net anders van formaat: Ø 179 mm x H 60 mm.

Koekblik bedrukken

Het ronde koekblik is te personaliseren door middel van een dekselbedrukking rechtstreeks op het deksel. Deze bedrukking kunnen wij in 3 verschillende afmetingen op het deksel drukken: 

  • Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het blik.
  • Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  • Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Weet je niet goed welk formaat bedrukking jij nodig hebt? Bij de productafbeeldingen vind je een beeld waar de drukformaten op het deksel worden laten zien. Uiteraard kun je altijd een offerte aanvragen met je wensen voor de bedrukking, dan helpen wij bij het bepalen van het beste drukformaat. 

Embossing

Naast een directe dekselbedrukking is het ook mogelijk om het deksel te voorzien van een embossing. Bij een embossing wordt een logo, tekst of element uit het blik 'gedrukt'. De vorm ligt vervolgns op of in het blik. Bij afbeeldingen zie je een voorbeeld van een opliggend logo.

Koek- of taartblik

Voor het koekblik zijn er diverse, op maat gemaakte, vullingen verkrijgbaar. Zo vullen wij het koekblik met een mix van roomboterkoekjes of chocolate chip cookies, verpakt in een speciaal blister, verpakt in folie. Zo blijven de koekjes extra lang lekker! Maar ook een vulling van mini stroopwafels of onze speciale taartjes is mogelijk. 

Het koekblik, met haar eigen ontwerp dekselbedrukking, is goed te gebruiken als luxe geschenkverpakking of geschenkblik. Zo leveren wij de koekblikken standaard leeg en kun jij de blikken voorzien van jouw homemade baksels. Gegarandeerd dat jouw koekblikken over de toonbank vliegen!

Maar wat dacht je van een gevuld koekblik als relatiegeschenk? Neem bij een klantbezoek een gepersonaliseerd koekblik mee en verras je klanten met een koekje bij de koffie. Of gebruik het koekblik als promo item om een contactmoment bij (potentiele) klanten te creeëren: "Koekje erbij?" of "Do you accept cookies?".

Heb je een ander idee voor de vulling? Vraag dan even een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Verpakking: de koekblikken worden per omdoos van 6 stuks geleverd, de minimale afname is 24 stuks. Een bestelling dient dus 24 stuks of een meervoud per 6 stuks hiervan te zijn.

0.0000

Afmetingen: Ø 182 x H 70 mm
Gewicht:

pdf Deksel Taart-Koekblik (481.02 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Deksel Taart-Koekblik (481.02 KB) Download

Aanbevolen producten