Geef een theeblik bedrukt met tekst en logo weg

Geef een theeblik bedrukt met tekst en logo weg

Theeblikken met bedrukking

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om weg te geven? Een theeblik bedrukt met een tekst en logo, of opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie is een zeer goed idee. We leggen je in dit artikel uit waarom. Daarnaast vertellen we nog wat meer over theeblikken zelf en de verschillende vormen van bedrukking die kunnen worden toegepast. Zo kun je een goede overweging maken of het in jouw geval inderdaad een goed idee is om een theeblik met bedrukking te bestellen.

Waarom een bedrukt theeblik weggeven?

Een theeblik, met of zonder vulling is een leuk en luxe geschenk. Als je tenminste een kwalitatief blik bestelt. Daar kun je bij blikken.nl in ieder geval op rekenen! Wanneer je het blik gaat bedrukken voeg je een extra dimensie aan het geschenk toe. Het wordt persoonlijker. Ten eerste kun je jouw bedrijf erop terug laten komen door het bedrijfslogo of een geheel eigen design op het blik te plaatsen. Je werkt aan het imago, de uitstraling van je bedrijf. Je creëert een band met de relatie aan wie je het blik weggeeft. Daarnaast kun je het blik persoonlijker maken met een tekst die je erop drukt. Wij hebben al een aantal mooie teksten gebruikt, bijvoorbeeld “een blik van waardering” als cadeau voor medewerkers of goede zakenrelaties of “een blik op de toekomst” voor pas afgestudeerde studenten die hun diploma ontvangen. Maar je kunt hier zelf creatief in zijn. Al zet je er een heel gedicht op, het is mogelijk. Het feit dat een mooi theeblik bewaard wordt door jouw relatie is ook erg waardevol en maakt dit geschenk voor veel bedrijven en organisaties erg interessant om weg te geven. Want hoe ander krijg je de kans om voor langere tijd terug te komen in de keuken op het kantoor van jouw klant. Of misschien zelf bij je klant thuis in zijn keuken! Over het opbouwen van een relatie gesproken.

Theeblikken en bedrukkingrechthoekig voorraadblik met strip SOL solutions

Onze theeblikken kun je eigenlijk opdelen in twee soorten blikken:
  • Blikken met vakverdelers voor theezakjes
  • Blikken voor losse thee
Theeblikken bedrukken gebeurt vrijwel altijd rechtstreeks op het deksel. Handig, want bij het open maken van het blik heeft men altijd aandacht voor jouw bedrukking. Wil je ook een bedrukking op de romp voor het blik dan kun je kiezen uit twee opties:
  • Bedrukking label
  • All-over bedrukking
Nog meer weten over bedrukken? Hier kun je meer lezen over hoe het bedrukken van blikken werkt. Voor een all-over bedrukking van een theeblik kun je misschien beter even contact opnemen met één van onze adviseurs. Met een hoop productkennis én creativiteit denken zij graag met je mee. Ze kunnen een voorstel op maat voor je uitwerken.