Geschenkblikken bedrukken, dit is waarom

Geschenkblikken bedrukken, dit is waarom

Blikken kunnen op een groot aantal manieren ingezet worden, veelal als verpakking. Wanneer een blik wordt gebruikt als verpakking van een geschenk dan spreken we logischerwijs van een geschenkblik. Blikken kunnen ook bedrukt worden. Een bedrukking geeft een geschenkblik extra mogelijkheden, juist voor bedrijven. We leggen je graag uit waarom het bedrukken zoveel toegevoegde warde heeft voor een geschenkblik.

Blikken worden bewaard

Blikken zijn een luxe verpakking van een geschenk. Een mooie papieren verpakking met een strik, of een leuke verpakking met cellofaan kan er prachtig uitzien. Maar het wordt weggegooid. Niet bepaald duurzaam én je mist een mooie kans voor blijvende zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Geef je aan je klanten een geschenkblik weg met een bedrukking van jouw organisatie of bedrijf, dan blijf je vaak nog langer tijd in beeld. Vanuit de keuken op kantoor of zelfs thuis, dichterbij je klant kun je niet komen toch? Koekblikken, theeblikken, koffieblikken, ze worden niet zomaar weggegooid. Ze worden vaak nog gebruikt. Zorg dat jouw bedrukking erop staat!

Meer uitstraling

Een blikken verpakking geeft neer uitstraling aan het geschenk. De verpakking en dus het geheel wordt luxer. Helemaal wanneer je zorgt voor een prachtige full colour bedrukking op het geschenkblik. Dat is tegenwoordig heel goed mogelijk. Mooie, kwalitatieve bedrukking van jouw eigen ontwerp. Het wordt rechtstreeks op het blik geprint.

Stevige verpakking

De blikken verpakkingen hebben ook een praktisch nut. Een blik is namelijk een stevige verpakking. Dit kan zeker van pas komen wanneer je een geschenk weggeeft. Chocolade breekt niet. Giftcards kunnen in een inlay. In het blik kun je duurdere producten ook vastleggen met een inlay van bijvoorbeeld foam. Denk aan een horloge in zwarte foam. Het blik beschermt het geheel. Dus een blikvanger, duurzaam en luxe, is een geschenkblik ook nog eens stevig.