Private label koekblik voor jouw producten, dit zijn de mogelijkheden

Private label koekblik voor jouw producten, dit zijn de mogelijkheden

Wil jij jouw producten laten verpakken in een koekblik of wil je een koekblik laten vullen weggeven als geschenk? Dan wil je dat de koekblikken er goed uit zien en goed aansluit bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie. Iedereen moet meteen kunnen zien dat het koekblik van jouw bedrijf afkomstig is. Dit kan op verschillende mooie manieren, met een private label of soms zelfs dekselbedrukking. We vertellen je wat er allemaal mogelijk is!

Koekblik met private label

We noemen het een private label, simpeler gezegd is dit een wikkel die om het koekblik gaat (soms wordt deze gedrukt op het blik en is het geen wikkel) . Je kunt een private label zelf ontwerpen of laten ontwerpen. Zo kan je het label zo ontwerpen dat het perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Dit geeft altijd een heel erg gaaf effect.

Koekblik met dekselbedrukking

Bij veel koekblikken is het ook mogelijk om naast een private label ook de deksel van een mooie dekselbedrukking te voorzien. Je hebt hier de keuze uit 4 verschillende bedrukkingsopties, dit zijn de volgende:
  • Optie A - Een logo op het deksel of een kleine tekst
  • Optie B - Een middelgrote bedrukking op het deksel, hier is zelfs plaats voor een eigen ontwerp.
  • Embossing - Een logo wordt op het deksel geplaatst door middel van embossing, dit geeft van het hele deksel ontwerpen zodat het perfect aansluit bij jouw bedrijf.
  • Optie C - Dit is een all-over én full colour bedrukking. Het deksel wordt hier in zijn geheel bedrukt met het door je gekozen ontwerp.

Deze klanten gingen je voor

Koekblikken met bedrukking voor Langerhuize

Langerhuize bestelde koekblikken met een mooie dekselbedrukking, optie C. Ze kozen voor een mooie klassieke bedrukking, waarbij hun naam mooi naar voren komt en het goed duidelijk is dat het om speciale maaltijden ging. De koekblikken werden geleverd zonder vulling (leveren met vulling kan ook).

Retro koekblikken voor BrandDeli

BrandDeli, een mediabedrijf, liet een mooi koekblik met een heel origineel, eigen, opvallend en mooi ontwerp maken. Het ontwerp leverden ze zelf aan en deze werd met optie C over de hele deksel gedrukt. Het resultaat was een prachtig koekblik!