Filter

Koekblikken

Koekblikken

Wil je graag koekblikken kopen? Bij blikken.nl ben je aan het juiste adres! Je kunt onze blikken bedrukken met je logo of naam, of geheel in je eigen huisstijl. Bekijk ons assortiment. Zit het door jou gewenste blik er nog niet tussen? Neem even contact op, want wij vinden altijd een blik dat bij jou past!

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 25

Hoog naar laag sorteren

Meer over koekblikken

We hebben koekblikken in uiteenlopende maten en vormen. Ronde en vierkante koekblikken maar ook blikken met andere vormen zijn zeer geschikt om koekjes in te verpakken. Dankzij bedrukking of zelfs embossing kun je van elk blik gevuld met koek een geheel eigen uniek product maken.

Het is mogelijk om de koekblikken te vullen met bijvoorbeeld een lekkernij. Wanneer je wilt dat wij de vulling van jouw koekblik verzorgen dan zijn hier mogelijkheden toe. Voorbeelden van vullingen voor de koekblikken zijn chocolate chip cookies, roomboterkoekjes, mini stroopwafels of speciale taartjes. De koekjes worden verpakt in een speciaal blister verpakt in folie. Heb je andere ideeën voor de vulling van deze koekblikken? Vraag dan een offerte aan, zodat we samen naar de mogelijkheden hiervan kunnen kijken.

Onze koekblikken worden ingezet voor vele doeleinden. Natuurlijk als mooie luxe verpakking voor koek. Dat sowieso. Maar deze met koek gevulde blikken worden op diverse manieren ingezet. Als promotioneel artikel om weg te geven, als relatiegeschenk of als eindproduct. Altijd met een mooie bedrukking die het imago van het bedrijf of de organisatie versterkt.

Geef je een koekblik weg met jouw logo, naam of huisstijl erop? Goed idee! Want je zult nog jaren op kantoor, in de keuken of zelfs bij mensen thuis in de keuken terugkomen.

Uiteenlopende soorten koekblikken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten koekblikken, zo hebben we vierkante maar ook ronde koekblikken. Naast de vorm is er ook een groot verschil in de grootte van de blikken. Zo zijn er compacte hoge blikken, maar ook grote platte blikken. Naast de standaard vierkante- en ronde koekblikken hebben wij ook blikken in de vorm van een vrachtwagen, bestelauto, kerstboom of ster. Genoeg keuzemogelijkheden dus!

Koekblikken laten bedrukken

Bijna alle koekblikken hebben de mogelijkheid om bedrukt te worden. Ideaal om weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Er zijn verschillende opties om de koekblikken te laten bedrukken. De opties zijn als volgt:

-          Optie A: Enkel een logo of korte tekst in het midden van het koekblik

-          Optie B: Een medium bedrukking, ongeveer de helft van het blik. Logo met korte tekst en/of een foto of print

-          Optie C: Volledig bedrukt deksel

Twijfel je over welke optie je moet kiezen om je ontwerp eruit te laten springen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je advies over welke optie het meest geschikt is voor je ontwerp.

Advies op maat

Hulp nodig bij het kiezen van koekblikken of bij het laten bedrukken van deze blikken? Wij helpen je graag! Met onze kennis en ervaring in deze markt, kunnen wij advies op maat geven. Voor vragen, adviezen en ideeën voor nieuwe vullingen kun je contact met ons opnemen!