Filter

Koekblikken

Koekblikken

Wil je graag koekblikken kopen? Bij blikken.nl ben je aan het juiste adres! Je  kunt onze blikken bedrukken met je logo of naam, of geheel in je eigen huisstijl. Bekijk ons assortiment. Zit het door jou gewenste blik er nog niet tussen? Neem even contact op, want wij vinden altijd een bik dat bij jou past!

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 19 producten

Hoog naar laag sorteren

Meer over koekblikken

We hebben koekblikken in uiteenlopende maten en vormen. Ronde en vierkante koekblikken maar ook blikken met andere vormen zijn zeer geschikt om koekjes in te verpakken. Dankzij bedrukking of zelfs embossing kun je van elk blik gevuld met koek een geheel eigen product maken.

Wanneer je wilt dat wij de vulling van jouw koekblik verzorgen dan zijn hier mogelijkheden toe. Neem gerust contact op en we kijken samen wat wij voor je kunnen betekenen.

Onze koekblikken worden ingezet voor vele doeleinden. Natuurlijk als mooie luxe verpakking voor koek. Dat sowieso. Maar deze met koek gevulde blikken worden op diverse manieren ingezet. Als promotioneel artikel om weg te geven, als relatiegeschenk of als eindproduct. Altijd met een mooie bedrukking die het imago van het bedrijf of de organisatie versterkt.

Geef je een koekblik weg met jouw logo, naam of huisstijl erop? Goed idee! Want je zult nog jaren op kantoor, in de keuken of zelfs bij mensen thuis in de keuken terugkomen.