Koekblikken bedrukken, een perfecte reclame

Koekblikken bedrukken, een perfecte reclame

Het bedrukken van koekblikken met een eigen logo, tekst of in de huisstijl van jouw organisatie of bedrijf is een perfecte reclame-uiting. Het maken van een koekblik met eigen bedrukking heeft meerdere voordelen die ervoor zorgen dat jij in contact komt of juist blijft met jouw doelgroep. We vertellen je hier graag meer over.

Een mooie product, een goed associatie

Een koekblik kan voorzien worden van een bedrukking met een geheel eigen ontwerp. Alleen met een bedrukking rechtstreeks op de deksel kun je het blik al een geweldige uitstraling geven. Bij voldoende aantallen kan ook over worden gegaan tot all-over bedrukking. Het biedt alle ruimte om uit te pakken met een geweldig design dat ondersteunend werkt ten op zichte van jouw bedrijf, organisatie of merk. Hiermee kun je alle kanten op. Strak, explosief, hip of misschien juist sober. Laat het blik volledig aansluiten op de gewenste huisstijl, of de boodschap die je wilt uitdragen. Een goed ontworpen blik zal lang bewaard blijven.

Een persoonlijk contactmoment

Wanneer je een koekblik gevuld met koekjes weggeeft, of verkoopt, dan is de meest logische plek waar het blik uiteindelijk eindigt de keuken. Of het nou op kantoor is of bij iemand thuis, in de meeste gevallen zal het koekblik in een keukenkast opgeborgen worden. Misschien in een voorraadkast. Bij thee- en koffiemomenten zal hij tevoorschijn worden getoverd. Hoe persoonlijk wil jij het hebben? Steeds wanneer het koekblik wordt gepakt komt ook jouw het ontwerp dat jij gebruikt hebt voor de bedrukking weer in beeld. Een wel heel persoonlijk contactmoment, keer op keer.

Extreem lange exposure

Een koekblik met een mooi ontwerp is niet iets dat zomaar in de prullenbak gegooid wordt. In de meeste gevallen wordt hij aangevuld met koekjes of als voorraadblik ingezet voor het bewaren van andere dingen. Hoe dan ook, hij wordt bewaard. Jouw reclame-uiting zal nog lange tijd blijven bestaan. Je kunt koekblikken bestellen in diverse vormen en afmetingen. Kijk in ons complete assortiment met koekblikken of kies tussen ronde koekblikken en vierkante koekblikken en zoek naar een geschikt blik.