Koekblikken met een eigen design, geef jouw product meer uitstraling

Koekblikken met een eigen design, geef jouw product meer uitstraling

Op zoek naar een relatiegeschenk dat je gedurende het hele jaar weg kunt geven? We hebben het antwoord voor je; een koekblik! Een koekblik heeft eindeloos veel mogelijkheden, zo kan het gebruikt worden bij heel veel verschillende aangelegenheden. Hiervoor zijn de koekblikken enorm geschikt, omdat ze een geheel eigen ontwerp kunnen krijgen dat aansluit bij jouw bedrijf! Over de mogelijkheden van onze koekblikken lees je hieronder meer!

Relatiegeschenk in alle vormen en maten

Een koekblik komt voor in vele vormen, bijvoorbeeld rond, vierkant, of zelfs in de vorm van een ster of kerstboom. Ook bij de maten van de blikken is de keuze reuze. Van een stroopwafelblik tot een groot koekblik. Wil je een koekblik bedrukken? Bekijk dan alle opties op onze webshop.

Vulling naar keuze Kerstkoekjes in blik

De koekblikken kunnen gevuld worden met van alles. Bijvoorbeeld met verschillende koekjes, stroopwafels of kerskransjes. Vul jouw blik met een product dat jij het best vindt passen bij jouw bedrijf. Zelf een leuk idee voor een vulling? Dat kan ook, neem daarvoor contact op met blikken.nl en ontdek alle mogelijkheden!

Geef je product extra uitstraling

Maak van jouw koekblik een wel heel leuk en persoonlijk relatiegeschenk. Personaliseer het blik! Door middel van dekselbedrukking maak je het koekblik pas echt persoonlijk. Dit kan op oneindig veel manieren aangezien je de dekselbedrukking helemaal zelf kunt ontwerpen of laten ontwerpen! In sommige gevallen kan ook de zijkant van het blik bedrukt worden voor een nog gaver resultaat. Vraag hiervoor een offerte aan.

Een mooi blik zorgt voor lange exposure

Koekblik met eigen design

Stel, je wilt een leuk geschenk weggeven maar tegelijkertijd zorgen voor lange exposure van jouw bedrijf? Dan is een koekblik met eigen bedrukking heel geschikt. Denk maar eens na, hoeveel mensen hebben een koekblik in huis dat bedrukt is met een bedrijf erop? Juist, eigenlijk iedereen! Schaar jezelf bij deze groep bedrijven door een heel mooi en persoonlijk blik weg te geven. Een mooi blik zal niet snel weggegooid worden, steeds weer opnieuw gevuld worden en bij de koffie steeds weer opnieuw gepakt worden.