Koffieblikken voor de verpakking van een eigen koffiemerk

Koffieblikken voor de verpakking van een eigen koffiemerk

Koffieblikken zijn perfect, als prachtige verpakking voor koffie én om de koffie later nog in te bewaren. Ben je koffieproducent, of handel je in koffie en wil je een eigen merk in de markt zetten? Dan is een lijn koffieblikken met het design van jouw merk of bedrijf een perfecte aanvulling op je koffie. Met een blik kun je alle kanten op, een luxe verpakking of juist een hip design. Het zorgt ervoor dat je opvalt in de schappen. Met mooie foto’s kun je nu ook op social media jouw product mooi naar voren kan laten komen.

Koffieblikken voorzien van eigen ontwerp

Jouw design op een koffieblik? Het is mogelijk! Afhankelijk van de oplage waarin jij de koffieblikken op de markt wilt brengen kun je kiezen uit verschillende technieken. De smaken zijn dekselbedrukking, bedrukking van het kabel, all-over bedrukking en embossing.

Kleine oplage

Wil je gaan voor een kleine oplage van de koffieblikken, dan wordt jouw keuze een combinatie van een zelf ontworpen label en een dekselbedrukking. Deze kunnen we in de meeste gevallen al vanaf zo’n 24 stuks voor je maken.

Grote oplage

Bij grotere oplages breiden ook je keuzemogelijkheden zich uit. Je kunt niet alleen gaan voor blikken met een eigen label en dekselbedrukking. Ook all-over bedrukte blikken worden nu een goede optie. Elke millimeter van het blik kun je full colour laten bedrukken tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de prachtige embossing techniek.

Waar moet een koffieblik aan voldoen?

Wat is belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een koffieblik? Blikken bestaan er in zeer uiteenlopende soorten en maten. Maar wanneer is een blik geschikt om als koffieblik te dienen? Het is erg belangrijk dat het blik luchtdicht is. Dit wordt gerealiseerd door een goede sluiting met vaak een stukje silicone of een ander materiaal wat het blik luchtdicht maakt. Daarnaast is het natuurlijk ook wel prettig als er voldoende koffie inpast. Daarom wordt meestal als minimale maat 500 ml aangehouden, maar zien we ook blikken die nog een stukje groter zijn. Wil je advies over koffieblikken? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Zij geven je graag vrijblijvend advies.