Filter

Meer over koffieblikken

In ons assortiment vind je een breed aanbod aan koffieblikken. Van groot tot klein, rond tot vierkant of rechthoekig en met of zonder venster. Er is dus altijd het blik dat bij jou past. Ze zijn in te zetten op vele manieren, bijvoorbeeld voor een eigen koffielijn. 

Gepersonaliseerd blik

Al onze blikken kunnen geleverd worden zonder personalisatie, maar ook met personalisatie. Hiervoor brengen we eenmalige kosten in rekening. Maar daar krijg je heel wat voor terug, denk aan een dekselbedrukking, een eigen label of embossing op het blik. Dit natuurlijk allemaal in de huisstijl en huiskleuren.

Download de werktekening die bij het blik gegeven staat en ga aan de slag aan jouw gepersonaliseerde blik. Ook als u niet de tijd of mogelijkheden hebt om een mooi ontwerp te maken is dit geen ramp. In dat geval staat onze grafische afdeling te springen om je te helpen. Ze maken dan, geheel naar jouw wensen, een mooi en passend ontwerp voor het blik. Zo kun je dus altijd een mooi gepersonaliseerd en geheel uniek blik verkrijgen!

Promotioneel of geschenkblik?

Onze koffieblikken zijn enorm goed te gebruiken als promotionele items en geschenken. Voorzie het koffieblik van logo, naam en bedrukking en je hebt een heel sterk promotioneel product.

Als geschenk is een koffieblik ook nog eens heel erg leuk. Vul het met iets lekkers, het hoeft niet koffie te zijn, en geef het weg. Een bedrukt koffieblik zal, waar het ook wordt gegeven, lang meegaan. Het eindigt in de keuken of koffiekamer en zal daar nog jaren te zien zijn. Zo krijg je dus ook jarenlang de aandacht aangezien jouw logo en ontwerp op het blik staan!