Lege verfblikken kopen? Dit kun je er allemaal mee doen

Lege verfblikken kopen? Dit kun je er allemaal mee doen

Lege verfblikken, natuurlijk handig om verf te bewaren. Maar je kunt er nog zo veel meer mee, ze worden dan ook voor vele doeleinden gebruikt. Ze worden dikwijls ingezet als bijvoorbeeld promotioneel product of als geschenkblik. En om je een beetje op gang te helpen en te inspireren voor een eigen verfblikken laten we je vandaag zien wat je met lege verfblikken allemaal kunt doen. Bovendien geven we je een aantal leuke voorbeelden van klanten die je voor zijn gegaan. Allereerst; wat kun je allemaal met lege verfblikken? De lege verfblikken kunnen op de volgende leuke manieren ingezet worden.

Bedrukt of een private label

Stel, je geeft een leeg verfblik weg als giveaway of promotioneel product. Je wilt dan niet dat klanten of bezoekers een verfblik zonder jouw merk of iets van het bedrijf erop krijgen. Daarom kunnen alle verfblikken voorzien worden van een private label, deze gaat om de romp van het blik. Zo kun je een geheel eigen draai geven aan het verfblik en het label helemaal zelf ontwerpen in bijvoorbeeld de huisstijl van het bedrijf met het logo er goed op. Zo is voor iedereen meteen duidelijk dat het verfblik van jouw bedrijf of organisatie afkomstig is! Daarnaast is het bij sommige verfblik modellen ook mogelijk om naast een private label een dekselbedrukking toe te voegen. Dit maakt het verfblik helemaal af, plaats hier bijvoorbeeld een logo of tekst. Je kunt zelfs een full colour all-over bedrukking op het deksel laten plaatsen naar eigen ontwerp!

Lege verfblikken voor promotie

Wij zien meer dan eens dat lege verfblikken als verpakking worden ingezet. Zo wordt het verfblik (onderdeel van) een promotioneel product. Een verfblik verandert dan ineens in een stoere, mooie of luxe verpakking. Net afhankelijk van welk blik wordt gebruikt en belangrijker nog: hoe ziet het label eruit? Want dat label kun je dus helemaal zelf bepalen. Onlangs produceerden wij nog verfblikken voor Energie Direct. Zij gebruikten de blikken als aanvulling op hun shirtsponsoring bij PSV. Klanten die een nieuwe contract afsloten bij Energie Direct ontvingen het nieuwe PSV shirt en wel verpakt in dit gave blik!

Lege verfblikken als geschenk

Ook als verpakking voor een geschenk doen onze verfblikken het goed. Je kunt de blikken vullen met diverse producten. Een creatieve combinatie met een leuke boodschap geeft een enorm leuk geschenk! Zo kunnen bedrijven uit de financiële sector werken met muntdrop, wil je een geschenk geven aan bedrijven in de autobranche? Dan is misschien autodrop een betere keuze. Zo zijn er mogelijkheden zat! Wees vooral creatief. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het inzetten van blikken als geschenk. Benader ze gerust voor een advies voor jouw klantenkring of personeel.

Een paar leuke voorbeelden van lege verfblikken

Nu duidelijk is wat de mogelijkheden zijn met onze lege verfblikken geven we je een paar leuke voorbeelden ter inspiratie.

Productverpakking met koffie voor Good Beansfcking strong coffee

Een koffiewinkel in het centrum van Amsterdam, Good Beans genaamd, was op het zoek naar lege blikken met een eigen label. Ze hebben het label zelf aangeleverd en de blikken worden leeg geleverd, op aanvraag is gevuld leveren ook mogelijk, zodat ze de lege blikken met private label zelf kunnen vullen met een eigen product. Het lege verfblik met eigen label diende hier dus als verpakking voor een eigen product. Bovendien ziet het er enorm aantrekkelijk uit!

Blik met autodrop voor AWS Asfaltwerken

AWS-Foto-CaseAWS Asfaltwerken wilde hun klanten bedanken. Dit zijn gemeentes, provincies, waterschappen en andere betrokkenen uit het hele land. Om de klanten op een leuke en toepasselijke manier te bedanken kozen ze voor een leeg verfblik gevuld met autodrop. Heel toepasselijk aangezien auto(drop) en asfalt natuurlijk goed samen gaan. Onze vormgevers hebben het label en de dekselbedrukking voor AWS ontworpen en het resultaat is een enorm gaaf leeg verfblik. Vragen over lege verfblikken of een ander product? Vrijblijvend advies aanvragen door middel van een mail of offerte kan altijd!