Leuke toepassingen van verfblikken

Leuke toepassingen van verfblikken

Blikken hebben, al zou je het niet denken, enorm veel toepassingen. Met verfblikken kun je ongelooflijk veel doen en ze gaan bovendien heel lang mee. Om je een beetje een idee te geven van de vele mogelijkheden vertellen we je hier wat meer over.

Een paar voorbeelden

We geven je een paar voorbeelden van cases uit het verleden om je een inzicht te geven in de mogelijkheden en misschien wel inspiratie te geven. Deze bedrijven waren op zoek naar een leuk relatiegeschenk of leeg blik waar ze hun product in konden stoppen met een mooie gepersonaliseerde wikkel.

Verfblik GoodBeansProductverpakking voor koffie van Good Beans

Good Beans is een koffiewinkel in het centrum van Amsterdam. In hun winkel is naast hun koffie nog veel meer te vinden, zoals slow coffee makers, barista tools en unieke cadeaus voor echte koffieliefhebbers. Daarnaast wilde Good Beans voor hun eigen koffie een blik met een eigen wikkel. Het label, dat ze zelf aangeleverd hadden, werd geplaatst op lege, nog niet afgesloten, verfblikken van verschillende maten.

Verfblik AWSBlik autodrop voor AWS Asfaltwerken

Het bedrijf wilde hun klanten bedanken. Ze kwamen uit bij blikken.nl en kozen voor een verfblik gevuld met autodrop. Een full-colour bedrukking werd op de blikken geplaatst. Nadat AWS de proefdruk goed gekeurd had werd de productie ervan gestart.


Verfblik VOlys StarVerfblik voor Volys Star

Volys Star, een specialist in gevogelteproducten, wilde hun producten op een leuke manier presenteren. Daarvoor kwamen ze uit bij blikken.nl en vervolgens ontstond het mooie blik met gepersonaliseerde wikkel.


Verfblik PSVenergiedirectNieuw contract nieuw shirt

Een voetbalclub uit Eindhoven, PSV, kreeg een nieuw shirt met een nieuwe sponsor Energie Direct genaamd. Daarbij werd een leuke actie verzonnen en sportmarketingbedrijf Triple Double heeft daarom een leuk verfblik met mooi ontworpen wikkel laten maken.

Voor meer inspiratie, klik hier.

Wat kun je allemaal personaliseren op een verfblik?

Een verfblik is op vele manieren te personaliseren. De wikkel om het blik heen kan ontworpen worden naar geheel eigen design. Ook kan de deksel bedrukt worden om het blik nog persoonlijker en nog mooier te maken.

Verfblikken in alle maten

Verblikken zijn er in veel maten met verschillende inhoudsmaten. De verkrijgbare inhoudsmaten zijn: (bij een inhoudsmaat zijn verschillende afmetingen mogelijk, qua hoogte en diameter)
  • 5000 ml
  • 2500 ml
  • 1000 ml
  • 750 ml
  • 500 ml
  • 250 ml
  • 125 ml
  • 50 ml