Strakke designs voor vierkante blikken

Strakke designs voor vierkante blikken

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd blik? Te gebruiken als verpakking voor jouw product of als relatiegeschenk? Dan is het erg belangrijk dat het blik er mooi en krachtig uitziet en vooral dat het ontwerp ervan past bij jouw merk. Het ontwerp moet feilloos aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie. Dat lijkt misschien niet al te lastig, maar het is moeilijker dan je denkt. Voordat je echt tevreden bent over een ontwerp heb je vast en zeker al meerdere dingen uitgeprobeerd. Om dit uiterst belangrijke proces te versnellen willen we je graag een beetje helpen. Vandaar dat we je een paar voorbeelden geven van strakke designs voor vierkante blikken.

High Tea in stijl! - 't Hoedje van de Koningin

vierkante blikken thee Een ontbijt- en brunchrestaurant in Purmerend genaamd 't Hoedje van de Koningin wilde hun thee op een leuke en originele manier presenteren. Ze wilden de thee verpakken in een mooi blik, dit werd het vierkante blik 5 gram. Bij dit goed uitziende blik kun je de dekselbedrukking helemaal zelf ontwerpen en hier hebben ze op een goede manier gebruik van gemaakt.

A5 blik met prachtige full colour bedrukking

a5 blikken met dekselbedrukking Enorm leuk om weg te geven als relatiegeschenk, een A5 blik met full colour bedrukking. Geef het bijvoorbeeld weg aan klanten, contacten en relaties. Je kunt ook bij deze blikken kiezen voor een full colour bedrukking, deze kun je helemaal zelf ontwerpen! Met een grootte van ongeveer de helft van een A4'tje is er enorm veel ruimte en kan je er makkelijk het bedrijfslogo en een prachtig ontwerp op kwijt. Zo heb je een leuk relatiegeschenk dat heel duidelijk staat voor jouw bedrijf!

Gevulde vierkante blikken met dekselbedrukking

a6 blik met vulling Een enorm goed voorbeeld van een leuk relatiegeschenk is dit A6 blik met chocoladesleutel voor de Rabobank. Ze hadden ervoor gekozen op de deksel van het blik het logo van de rabobank te plaatsen, zo gaven ze het beeldmerk extra kracht. De chocoladesleutel paste ook nog eens enorm bij de bijbehorende boodschap, deze luidde:''Toegevoegde waarde is de sleutel.''. Het is enorm leuk voorbeeld van hoe je een leuk en mooi blik weg kan geven met vulling die ook nog eens feilloos aansluit bij jouw boodschap! Wil je nou inspiratie voor meer dan alleen vierkante blikken? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, hier vindt je ontwerpen van bedrijven die je voor zijn gegaan.