Vierkant blik 25g

Vierkant blik, in zilver, met inhoudsmaat: 25 gram. Te personaliseren met label naar eigen ontwerp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk0.59
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Zilverkleurig vierkant blik, met inhoudsmaat 25 gram. Te gebruiken als geschenkverpakking voor een kleine attentie of giveaway. Of als luxe, sterke productverpakking voor bijvoorbeeld losse thee of kruiden.Het blik wordt naar wens voorzien van een label naar eigen ontwerp.

Het vierkante blik 25g is enkel verkrijgbaar in zilver. Het blikje heeft de volgende afmeting: L44 x B44 x H64 mm. Het blikje wordt gesloten met een losse overschuifdeksel. Dit betekent dat het deksel een klein gedeelte over de romp heen schuift.

Vierkant blikje 25g personaliseren

Dit vierkante blikje is te personaliseren met een label om de romp. Het label wordt volledig naar wens, full colour bedrukt. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag!

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team staat voor je klaar om voor jou een passend ontwerp te maken. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaan wij aan de slag

Vierkant blikje als geschenk- of productverpakking

Jouw losse thee, kruiden, zout, etc. verpakken in een luxe, sterke verpakking. Kies voor blik! Een degelijke verpakking waarin jouw product goed bewaard blijft. Maak je blikkenverpakking volledig op in eigen huisstijl met een label naar eigen ontwerp.

0.0000

Afmetingen: 44 x 44 x 64 mm
Gewicht:

pdf Label blik 25g - 180 x 51 (458.69 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden voor personalisering: Het blik kan gepersonaliseerd worden door middel van een label om de romp. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.
pdf Label blik 25g - 180 x 51 (458.69 KB) Download

Aanbevolen producten