Theeblikken én thee kopen onder een eigen label

Theeblikken én thee kopen onder een eigen label

Wil jij je eigen thee-assortiment gaan ontwikkelen? Heerlijke thee in blikken die geproduceerd worden onder jouw merknaam? Dan zul je ook aan de slag moeten met een passende verpakking voor jouw theemerk. Je kunt kiezen voor theeblikken met een eigen label, ook wel wikkel genoemd. Een product onder je eigen merknaam op de markt brengen wordt ook wel private labeling genoemd. Wij bieden blikken aan met een eigen label om het blik, een bedrukking op het deksel of een all-over print rechtstreeks op het blik. Ook voor de thee zelf kun je bij ons terecht. Sinds kort leveren wij verse thee, geheel op recept gemaakt. Zo wordt thee echt 100% jouw eigen merk thee.

Theeblikken in eigen huisstijl

We hebben meerdere theeblikken in ons assortiment. Ze verschillen qua afmeting, kleur, sluiting en andere specifieke eigenschappen. Ieder theeblik kunnen wij voorzien van een huisstijl naar keuze, afhankelijk van het blik hebben wij één of meerdere opties om het blik een label te geven, te bedrukken of te bewerken door middel van embossing. Laat je adviseren Wij kennen ons productaanbod goed. Wil je een mooie productlijn neerzetten? Dan geven wij je graag een vrijblijvend advies over theeblikken en de mogelijkheden om deze te personaliseren. Onze blikkenspecialisten staan voor je klaar! Hier vind je onze contactgegevens.

Levering thee

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de levering van thee. Dit doen wij op aanvraag en in overleg. Wij kunnen verse thee laten samenstellen door onze theesommellier. Zo weet je zeker dat je een unieke en heerlijke thee verkoopt. Natuurlijk kun je ook kiezen uit de theesmaken die zich reeds bewezen hebben. Wil jij graag het complete product bestellen? Een heerlijke verse thee in theeblikken kopen, geleverd in jouw huisstijl? Dan ben je aan het juiste adres! Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.