Theeblikken voor jouw theewinkel? De keuze is reuze, ook met bedrukking

Theeblikken voor jouw theewinkel? De keuze is reuze, ook met bedrukking

Maak je je eigen thee of heb je plannen om een eigen theelijn te beginnen? Dan heb je, naast lekkere thee, een mooi en krachtig blik nodig dat jouw merk vertegenwoordigd. Over een aantal dingen moet je nagedacht hebben. Hoe groot is het blik? Welke vorm heeft het blik? Wil ik een blik met vakken of niet? Wil ik een wikkel, dekselbedrukking of beide? Je kunt naar cases uit het verleden kijken en deze als inspiratie gebruiken.Weet je het allemaal nog niet honderd procent zeker, lees dan hieronder verder en lees welke theeblikken er zijn en welke bij jou en je brand past!

Welke theeblikken passen bij jou?

Theeblikken zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten. Daarnaast kun je theeblikken bedrukken. Ga je bijvoorbeeld voor een rond, vierkant of rechthoekig blik. Wil je het blik vullen met theezakjes, dan is een vierkant blik met vakken misschien wel heel erg handig. Kies je voor een deksel met een venster of eentje met bedrukking of misschien wel helemaal blank? Wil je mooie theezakjes of thee in een mooie verpakking in het blik stoppen? Dan is het misschien wel erg leuk en aantrekkelijk om een blik te kiezen met venster zodat iedereen al zonder het blik te openen kan zien wat er in zit.

Een buitengewoon blik

Verfblik GoodBeans Hoe wil je dat jouw blik eruit komt te zien? Kies je voor een wikkel die om het blik heen gaat of voor een aantrekkelijke dekselbedrukking? Alles kan! Ontwerp de wikkel of dekselbedrukking helemaal zelf zodat het perfect past bij jouw wensen en ideeën over jouw theeblik. Heb je een perfect ontwerp in je hoofd maar niet de mogelijkheden of capaciteiten dit te verwezenlijken? Dat maakt niet uit, de grafische afdeling is enorm geschikt om te dienen als verlengstuk van jou hersenen. Ze maken dan het ontwerp helemaal naar jouw wensen en ideeën! Maak je eigen theeblikken »