Voorraadblikken personaliseren? Bekijk alle mogelijkheden

Voorraadblikken personaliseren? Bekijk alle mogelijkheden

Voorraadblikken, vaak voorraadbussen genoemd, zijn blikken waar je etenswaren of andere producten goed een langere tijd in kunt bewaren. Vaak gaat het om snoep of koek maar andere vullingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Bedrijven zetten deze voorraadblikken vaak in als verpakking van een eigen product of laten het blik vullen met wat lekkers en zetten het in als geschenkblik. Wat deze voorraadblikken hier zo geschikt voor maakt? De personalisatie! Je kunt voorraadblikken namelijk op vele manieren laten personaliseren, bijvoorbeeld met labels en een eigen dekselbedrukking. We vertellen je graag meer.

Wat zijn voorraadblikken?Voorraadblikken

Voorraadblikken zijn blikken waar je een eigen vulling aan toe kunt voegen. Deze blikken zorgen ervoor dat de vulling een lange tijd goed blijft en zijn kwaliteit behoudt. Koek, snoep en andere producten kunnen perfect verpakt worden in deze mooie blikken. Dit komt omdat voorraadblikken aan de binnenzijde voorzien zijn van een beschermende coating. Deze coating zorgt ervoor dat de vulling lange tijd goed blijft, niet naar metaal gaat ruiken of smaken. Hiernaast kunnen voorraadblikken ook bedrukt worden op het deksel en voorzien worden van een label naar eigen ontwerp, helemaal naar eigen ontwerp en stijl. Kortom, voorraadblikken zijn blikken die je ideaal als (gepersonaliseerde) verpakking van voedingswaren kunt inzetten vanwege hun eigenschappen die er voor zorgen dat de smaak, geur en structuur van de vulling optimaal bewaard wordt! Eigenschappen voorraadblikken:
  • Een voorraadblik gaat jaren mee
  • De vulling blijft lang goed (geur, smaak en structuur wordt optimaal bewaard)
  • Mogelijkheid tot personalisatie

Voorraadblikken personaliseren

Als bedrijf of organisatie is het, wanneer je een geschenk weggeeft of product wilt verpakken, heel belangrijk dat je jouw logo en huisstijl hieraan kunt toevoegen. Voorraadblikken kunnen op het deksel voorzien worden van een geheel eigen dekselbedrukking met logo. Om de romp van de blikken kan je een label met totaal eigen styling toevoegen. Deze 2 personalisatiemogelijkheden maken voorraadblikken zo geschikt als geschenk of verpakking van een eigen product!

Private label met eigen ontwerpvoorraadblik private label

Het grootste oppervlakte dat je aan kan passen is de romp. Laat deze personalisatiekans dan ook niet liggen en voeg een private label doe. Dit label wordt om de romp van het blik geplaatst, gaat lang mee en is haarscherp en in kleur bedrukt. Het ontwerp voor dit label kan je helemaal zelf maken of schakel hiervoor ons ervaren team ontwerpers in.

Dekselbedrukking naar keuzeall-over_bedrukt_stroopwafelblik

Het deksel is het vaak het eerste wat een ontvanger of klant ziet. Maak van het deksel een mooie, aantrekkelijke en originele aandachtstrekker en voeg hier een logo en ontwerp aan toe. De bedrukking is haarscherp, in kleur en blijft jarenlang goed. Net zoals bij het label kan je het ontwerp weer helemaal zelf maken of laten maken door onze getrainde ontwerpers.

Persoonlijke vulling

Je kan de blikken zonder bedrukking of met bedrukking laten bezorgen en deze zelf vullen. Maar wij helpen hier natuurlijk ook graag bij. Neem even contact met ons en samen bekijken we de mogelijkheden. Hebben we de ideale vulling gevonden? Dan vullen we het blik uiteraard graag voor je. Bestel voorraadblikken met personalisatie »

Voorraadblikken bestellen met personalisatie

Blikken.nl is dé aanbieder van blikken met of zonder personalisatie van Nederland. Ons ruime aanbod is gevuld met een divers aanbod blikken en zo zit er altijd wat voor jou bij. Bovendien kan je alle blikken die je bestelt volledig personaliseren naar wens. Dit geldt natuurlijk ook voor onze voorraadblikken. Bestel deze blikken met personalisatie en verkrijg een top geschenkblik of aantrekkelijke verpakking voor een eigen product. Het bestelproces is de afgelopen jaren geoptimaliseerd zodat het voor je heel makkelijk is om jouw gepersonaliseerde blik te bestellen. Het blik dat jij wilt kan je gemakkelijk direct bestellen via onze productpagina's met personalisatie. Natuurlijk kan je naast direct bestellen ook eerst een offerte opvragen of contact opnemen. We zetten ons graag in voor jouw persoonlijke voorraadblik! Gepersonaliseerde blikken kopen »