Voorraadblikken, ook wel voorraadbussen, voor een blijvend plekje in de keuken

Voorraadblikken, ook wel voorraadbussen, voor een blijvend plekje in de keuken

Een relatiegeschenk of verpakking met een lang exposure gehalte, voorraadblikken en voorraadbussen. Als jij op zoek bent naar aandacht over een langdurige periode is een voorraadbus heel geschikt. We willen je graag meer vertellen over de mogelijkheden van een voorraadblik of -bus.

De kracht van voorraadbussen

De kracht van een voorraadbus of -blik is dat ie heel lang meegaat. Bedenk maar eens of jij thuis een blik van een merk in de kast hebt dat je ooit gekregen hebt. Dat zal ongetwijfeld zo zijn, want elk huishouden heeft wel een mooi blik van een merk in de kast staan. Dat eens in de zoveel tijd weer gepakt wordt. Dat is de kracht van een mooi blik, het gaat namelijk heel erg lang mee en zal jarenlang weer onder ogen komen. Dus als jij een mooi blik weggeeft als relatiegeschenk of als verpakking van jouw product creëer je ook de kans dat jouw merk jarenlang terug komt in de koffiekamer of keuken.

Hoe kan je een voorraadbus inzetten?

Een voorraadbus of -blik kun je op vele manieren inzetten. Gebruik het bijvoorbeeld als relatiegeschenk, promotieproduct of als verpakking van jouw product. Er bestaan vele soorten blikken dus er is altijd wel eentje die bij jouw bedrijf of actie past. Versterk op deze leuke manier jouw merk!

Ontwerptips

Om ervoor te zorgen dat je voorraadbussen lang bewaard blijven moeten de blikken er aantrekkelijk uitzien. Je kunt zelf een ontwerp maken voor het blik, of laten ontwerpen. Kies voor een dekselbedrukking, wikkel of allebei. Kies voor een blik dat het beste past bij jouw product of actie. Het ontwerp is het belangrijkste als het om de aantrekkelijkheid van het blik gaat. Zorg dat het een mooi en krachtig ontwerp is en het is ook heel leuk als het ontwerp aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie! Ontwerp je eigen voorraadblikken »