Voorraadbus voor koffiepads zelf bedrukken? Zo kan het!

Voorraadbus voor koffiepads zelf bedrukken? Zo kan het!

Zet je thuis of op het werk je koffie met koffiepads of heb je een eigen lijn koffiepads? Dan wil je een goede manier hebben om deze pads op te bergen. Je zoekt een voorraadbus voor koffiepads. Een rond koffieblik is hiervoor enorm geschikt. Koffieblikken kun je namelijk laten bedrukken met een eigen ontwerp. Ze kunnen hierom dus ook enorm goed worden ingezet als promotioneel product of als blik voor jouw lijn koffiepads!

Gepersonaliseerde koffieblikken

Onze blikken zijn te bestellen zonder, maar ook met bedrukking. Perfect dus voor een eigen lijn of als promotioneel product. Geef de blikken een dekselbedrukking met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf en een wikkel geheel ontworpen naar de stijl van jouw bedrijf. Dit geeft het blik een heel erg krachtig uiterlijk en maakt het tot een ware blikvanger.

Blikken voor koffiepads

Als je koffiepads in een blik wilt bewaren moet het blik geschikt daarvoor zijn, neem een kijkje bij de koffieblikken en zie welke dat zijn. We raden je de volgende blikken voor koffiepads aan:

Koffiepad blik met vensterKoffiepad blik met venster

Een mooi blik met venster waardoor je de koffiepads kunt zien liggen. Het blik is speciaal ontworpen voor het bewaren van koffiepads en vanwege het venster zie je meteen hoe vol hij nog zit, handig! De deksel van dit blikje kun je laten bedrukken met het logo van je bedrijf, maar ook met een eigen tekst of zelfs eigen ontwerp. Vanwege deze veelzijdige personalisatiemogelijkheden kun je een echt uniek blik laten maken dat perfect is als relatiegeschenk of promotioneel product. Bekijk het koffiepad blik met venster »

Rond blik type 6Koffiepaf blik zonder venster

Ook dit blik is enorm geschikt om koffiepads in te bewaren, het is verkrijgbaar in wit en zilver. Dit mooie blik is te personaliseren op verschillende manieren. Net zoals het koffiepad blik met venster is de deksel te bedrukken met logo of ontwerp, maar je kunt bij dit blik ook een label toevoegen. Dit label kun je helemaal zelf ontwerpen en zit om de romp van het blik. Ontwerp de wikkel zo dat hij aansluit bij je bedrijf organisatie en zo heb je een heel krachtig en mooi blik dat perfect in te zetten is voor een eigen lijn of geschenk. Ontwerp het rond blik type 6! »