Embossing wat is dat? Meer informatie over embossing techniek bij blikken

Embossing wat is dat? Meer informatie over embossing techniek bij blikken

Wat is embossing?

Embossing, zoals wij het uitvoeren, is het stempelen van verhoogde ontwerpen of reliëf in blikwerk. Dit proces wordt gemaakt door middel van een aangepaste mannelijke rolstempel. Vervolgens wordt het gecombineerd met Foil Stamping om een glanzend 3D-effect te creëren. Het eindresultaat is een prachtig luxe geschenk om aan jouw relaties weg te geven. Bekijk hier alle blikken die geschikt zijn voor embossing.

ING embossing

Wat kan ik embossen?

Embossen is, zoals hierboven vermeld, de kunst van het stempelen van verhoogde ontwerpen of reliëf in blikwerk. Dus in feite kun je elk ontwerp wel embossen, maar of dit de gewenste resultaten geeft is nog maar de vraag. Wij raden dan ook aan om alleen logo's, tekst of elementen in het blik te 'drukken'. Hier links kun je een voorbeeld zien van hoe het logo van de ING via de embossing techniek in het vierkante blik is gestempeld. Ook benieuwd naar de opties of een voorbeeld van jouw logo op één van onze blikken? Neem dan even contact op met onze geluksambassadeurs! Zij kunnen je altijd verder helpen en denken graag met je mee voor alle opties.

embossed taartblikje

Ideaal Cadeau

Het blik oogt niet alleen enorm luxe, maar je hebt ook een lange bewaarwaarde bij jouw relaties. Ervaring spreekt dat de ontvangers van onze blikken deze vaak langer gebruiken dan het bestaan van het taartje (of andere inhoud!). Denk hierbij aan een blik in de kantine bij de koffieautomaat voor de suiker of koffiemelk of roerstaafjes. Elk uur, als de medewerkers koffie pakken, zien zij jouw logo/slogan/ontwerp en worden aan jouw herinnerd. Brand recognition in zijn puurste vorm natuurlijk. Niet alleen als koffieblik, maar ook als pennenhouder, rommelbakje, schroevenbakje et cetera et cetera. Embossen staat voor kwaliteit, evenals onze blikken. Het blik gaat gemakkelijk jaren mee en nu dus maar hopen dat de ontvangers van jouw geschenk dit blik dus ook jaren zullen gebruiken!