Cakeblik vierkant

Basisprijs per stuk € 2,98

Dit vierkante blik is perfect om cake of cakejes in te bewaren. Je kunt het bestellen met een bedrukt deksel, welke je helemaal zelf kunt ontwerpen.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Cakeblik vierkant

Cakeblik / bewaarblik - Vierkant - bedrukt / onbedrukt - div. kleuren

Dit vierkante cakeblik is ideaal om cake of koekjes in te bewaren. Bestel dit bewaarblik in grote aantallen (vanaf 24 stuks) bij blikken.nl. Je kunt dit mooie blik bestellen met bedrukking. Daarnaast kun je kiezen uit de kleuren zilver en wit.

Het cakeblik is een mooi bewaarblik dat verkrijgbaar is in de kleuren zilver en wit. Het blik is vierkant maar de hoeken zijn netjes afgerond wat een mooi effect geeft.

Je kunt het cakeblik voorzien van een eigen bedrukking. Op basis van een werktekening, terug te vonden op deze pagina, kun je het ontwerp helemaal zelf vormgeven. Wij kunnen je hier ook bij ondersteunen. Graag maken wij voor jou een mooi ontwerp voor je cakeblik.
Voor het bedrukken van dit cakeblik kun je kiezen uit drie soorten bedrukking (zie ook de productafbeeldingen): Indien je het cakeblik rechtstreeks wilt bedrukken, heb je de mogelijkheid uit drie opties. Deze vind je ook terug bij de productafbeeldingen.

  • Optie A: Het is mogelijk om een logo/tekst in een langwerpig vlak op het blik te bedrukken.
  • Optie B: Wil je het logo liever iets groter? Kies dan voor optie B, het logo/tekst wordt dan in een vierkant vlak op het blik bedrukt.
  • Optie C: Wil jij dat dit cake blik een echte blikvanger wordt? Kies dan voor de all-over bedrukking. Jouw ontwerp wordt dan over het gehele deksel bedrukt.

Het blik is te bestellen vanaf 24 stuks

Cakeblik vierkant

Specificaties

Afmetingen 165 x 165 x 67 mm

Downloads

Cakeblik vierkant

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Cakeblik vierkant

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Cakeblik vierkant

Sample aanvragen