• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Verfblik - 1 liter

Basisprijs per stuk € 2,30 € 2,78 incl. BTW

Rond verfblik met inhoudsmaat van 1 liter / 1000 ml. Bestellen vanaf 36 stuks en ook in grote aantallen te leveren. Het is ook mogelijk het verfblik 1 liter te personaliseren met een eigen label.

Verfblik - 1 liter

Verfblik 1 Liter - grote of kleine aantallen bestellen - optioneel eigen label

Cilindrisch verfblik, met 1000 ml inhoudsmaat. Personaliseer het verfblik met een wikkel naar eigen ontwerp, om de romp. Eventueel voorzien wij het verfblik van een vulling. Denk aan diverse soorten snoep, koek, chocolade en drop. Een geschenkblik met verrassende en smakelijke inhoud!

Het cilindrische verfblik (1000 ml inhoudsmaat) heeft de volgende afmeting: H 132 x Ø 108 mm. Het verfblik heeft de kleur zilver. De binnenzijde van het blik is voorzien van een waterdichte coating, die heb blik geschikt maakt voor het verpakken van vloeistoffen. Het deksel wordt gesloten met een RL sluiting: de bekende verfblikken sluiting. Wij leveren de deksels los, wanneer het blik leeg geleverd wordt. 

Verfblik met wikkel

Het cilindrische verfblik kunnen wij personaliseren door middel van een wikkel, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. Het wikkel wordt volledig full colour bedrukt en bevestigd om de romp van het blik. Het wikkel geeft jou de kans om het blik zo op te maken dat het perfect aansluit bij de huisstijl van de organisatie, campagne, evenement, etc.

Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp in op te maken. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een op maat gemaakt ontwerp.

Verfblik - 1 Liter met dekselbedrukking

Een verfblik is op diverse manieren te personaliseren. Het is mogelijk om, naast een custom wikkel, een dekselbedrukking naar keuze op het deksel terug te laten komen. We bieden voor de dekselbedrukking 3 verschillende groottes aan:

- Optie A: Logo bedrukking

- Optie B: Eigen ontwerp

- Optie C: Eigen ontwerp op gehele deksel

Verfblik als geschenkblik

Dit cilindrische verfblik wordt standaard leeg geleverd. Naar wens voorzien wij de blikken van een vulling. Denk aan gereedschapdrop, vruchtenhartjes, Celebrations, spekken, etc. Maak van het verfblik een verrassend geschenk, door de blikken te laten vullen met een lekkernij. Pas je keuze van de vulling aan op de branche of het evenement. Denk aan M&Ms in de huisstijlkleuren of Autodrop voor de Automotive branche. 

Verfblik - 1 liter

Specificaties

Afmetingen Ø 108 x H 132 mm
Inhoud 1000 ml

Downloads

Verfblik - 1 liter

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Verfblik - 1 liter

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Verfblik - 1 liter

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Verfblik - 1 liter

Sample aanvragen