Cilindrisch verfblik 5000 ml

Basisprijs per stuk € 4,50

Cilindrisch verfblik met 5000 ml inhoudsmaat. Je kunt zelf een wikkel ontwerpen voor om de romp van het lege verfblik.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Cilindrisch verfblik 5000 ml

Cilindrisch verfblik 5000 ml - inclusief wikkel naar eigen ontwerp

Cilindrisch verfblik met als inhoudsmaat 5000 ml ofwel 5 Liter. Je kunt de wikkel die om het verfblik heen gaat helemaal zelf ontwerpen. Daarnaast kunnen we, in overleg, het blik vullen met bijvoorbeeld snoep, koek, chocolade, drop etc. Dan krijg je een geschenkblik met een erg smakelijke inhoud.

Dit cilindrische verfblik heeft als afmetingen: 180 x Ø 222 mm. De kleur van dit verfblik is zilver en de binnenzijde is voorzien van een waterdichte coating die er voor zorgt dat het blik geschikt is voor het verpakken van vloeistoffen. Het blik wordt met een deksel afgesloten, dit kan doormiddel van de RL sluiting, ook wel bekend als de sluiting voor verfblikken. Wij leveren de deksels los van het blik.

Verfblik met gepersonaliseerde wikkel

Dit cilindrische verfblik kun je laten personaliseren door middel van een zelf ontworpen wikkel. Deze kun je helemaal zelf vorm geven. De wikkel wordt door ons full colour bedrukt en om de romp van het verfblik geplaatst. De wikkel geeft je de kans een verfblik te creëren dat werkelijk perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf, organisatie en/of merk.

Download de werktekening en ga aan de slag. Je kunt het ontwerpen ook uitbesteden aan ons. Onze grafische afdeling is enorm goed in staat een ontwerp voor je te maken, volledig naar jouw wensen. Zo kun je altijd een passend ontwerp krijgen.

Leeg blik als geschenk

Dit cilindrische verfblik met inhoudsmaat 5000 ml wordt standaard leeg geleverd, maar kan in overleg gevuld worden met verschillende lekkernijen. Maak op deze manier van het verfblik een verrassend geschenk. Pas de keuze voor de vulling aan aan de stijl van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan m&m's in de huiskleuren van jouw bedrijf, organaisatie etc.

Cilindrisch verfblik 5000 ml

Specificaties

Afmetingen 222 x Ø180 mm
Inhoud 5 L

Downloads

Label 575 x 215
(Size: 268.9 KB)
Cilindrisch verfblik 5000 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Cilindrisch verfblik 5000 ml

Sample aanvragen