Cilindrisch verfblik - 750ml

Cilindrisch verfblik, met 750 ml inhoudsmaat. Maak je eigen ontwerp wikkel, voor om de romp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.09
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Cilindrisch verfblik, met 750 ml inhoudsmaat. Personaliseer het verfblik met een wikkel naar eigen ontwerp. Wij bevestigen het wikkel om de romp van het blik. Een unieke geschenkverpakking voor jouw eigen producten of een vulling van diverse lekkernijen. Er is van alles mogelijk!

Het cilindrische verfblik, 750ml inhoudsmaat, heeft de volgende afmeting: H 119 x Ø99 mm. Het verfblik is zilverkleurig en is aan de binnenzijde voorzien van een waterdichte coating, wat het blik geschikt maar voor het verpakken van vloeistoffen. Het deksel wordt gesloten met een RL sluiting: de bekende verfblikken sluiting. Wij leveren de deksels los, wanneer het blik leeg geleverd wordt. 

Verfblik met wikkel

Het cilindrische verfblik kunnen wij naar wens voorzien van een wikkel om de romp. Het wikkel wordt volledig full colour bedrukt, met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren. Maak het wikkel op in de bedrijfseigen huisstijl en maak van het standaard verfblik een geschenkblik dat perfect aansluit bij de organisatie. 

Download de werktekening en ga zelf aan de slag met jouw ontwerp. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een op maat gemaakt ontwerp.

Verfblik als geschenkblik

De cilindrische verfblikken worden standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Maak van het verfblik een verrassend geschenk, door de blikken te laten vullen met een lekkernij. Wij hebben diverse soorten snoep, koek, drop en chocolade, waarmee wij de blikken kunnen vullen. Je klanten en relaties zullen verrast zijn met een snoepblik in de vorm van een verfblik! Vraag voor een vulling wel even een offerte aan. 

85.0000

Afmetingen: Ø 99 x H 119 mm
Gewicht:

pdf Cilindrisch verfblik 750ml - 320 x 112 (282.53 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

pdf Cilindrisch verfblik 750ml - 320 x 112 (282.53 KB) Download

Aanbevolen producten