• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Verfblik - 750ml

Basisprijs per stuk € 1,80 € 2,18 incl. BTW

Cilindrisch verfblik, met 750 ml inhoudsmaat. Maak je eigen ontwerp wikkel, voor om de romp.

Verfblik - 750ml

Cilindrisch verfblik (750ml), met wikkel in eigen huisstijl

Cilindrisch verfblik, met 750 ml inhoudsmaat. Personaliseer het verfblik met een wikkel naar eigen ontwerp. Wij bevestigen het wikkel om de romp van het blik. Een unieke geschenkverpakking voor jouw eigen producten of een vulling van diverse lekkernijen. Er is van alles mogelijk!

Het cilindrische verfblik, 750ml inhoudsmaat, heeft de volgende afmeting: H 119 x Ø99 mm. Het verfblik is zilverkleurig en is aan de binnenzijde voorzien van een waterdichte coating, wat het blik geschikt maar voor het verpakken van vloeistoffen. Het deksel wordt gesloten met een RL sluiting: de bekende verfblikken sluiting. Wij leveren de deksels los, wanneer het blik leeg geleverd wordt. 

Verfblik met wikkel

Het cilindrische verfblik kunnen wij naar wens voorzien van een wikkel om de romp. Het wikkel wordt volledig full colour bedrukt, met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren. Maak het wikkel op in de bedrijfseigen huisstijl en maak van het standaard verfblik een geschenkblik dat perfect aansluit bij de organisatie. 

Download de werktekening en ga zelf aan de slag met jouw ontwerp. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een op maat gemaakt ontwerp.

Verfblik - 750 ml met dekselbedrukking

Naast een wikkel kun je er ook voor kiezen een dekselbedrukking toe te voegen aan dit verfblik. Deze bedrukking is volledig in kleur en wordt haarscherp op het deksel gedrukt. We bieden hierbij 3 verschillende groottes aan:

- Optie A: Logo bedrukking

- Optie B: Custom ontwerp

- Optie C: All-over bedrukking met eigen ontwerp

Verfblik als geschenkblik

De cilindrische verfblikken worden standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Maak van het verfblik een verrassend geschenk, door de blikken te laten vullen met een lekkernij. Wij hebben diverse soorten snoep, koek, drop en chocolade, waarmee wij de blikken kunnen vullen. Je klanten en relaties zullen verrast zijn met een snoepblik in de vorm van een verfblik! Vraag voor een vulling wel even een offerte aan. 

Verfblik - 750ml

Specificaties

Afmetingen Ø 99 x H 119 mm
Gewicht 85 gram
Inhoud 750 ml

Downloads

Verfblik - 750ml

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Verfblik - 750ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Verfblik - 750ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Verfblik - 750ml

Sample aanvragen