• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Groen blik met klipsluiting

Basisprijs per € 3,52 € 4,26 incl. BTW

Mooi groen gekleurd blik met unieke sluiting, de klipsluiting. Maak er een echte blikvanger van met een gepersonaliseerde sticker op het deksel.

Groen blik met klipsluiting

Blik met klipsluiting - personalisering mogelijk - Blikken.nl

Mooi groen blik met unieke sluiting, de klipsluiting. Door deze sluiting krijgt het blik een hele andere uitstraling. Het deksel van het blikje kunnen we voor je personaliseren met een sticker. Deze sticker kun je helemaal zelf vormgeven naar bijvoorbeeld de huisstijl van jouw bedrijf, krijg zo een echt uniek blik.

Het blikje is verkrijgbaar in het roze, maar er zijn ook andere kleuren blikjes met klipsluiting. Deze vind je hier.

Het blikje heeft een diameter van 102 mm en is 90 mm hoog.

Het blikje kan, dankzij de klipsluiting, luchtdicht worden afgesloten. Daardoor is het blik ook enorm geschikt als voorraaddblik voor diverse etenswaren.

Blik met klipsluiting in eigen stijl

Je kunt het blikje laten personaliseren met een sticker op het deksel. De sticker is volledig zelf vorm te geven.

Download de werktekening om zelf een ontwerp te maken, deze vind je onder extra informatie. Heb je leuke ideëen voor het ontwerp van de sticker maar niet de mogelijkheden dit uit te werken? Dit is geen probleem. Onze grafische afdeling kan in dat geval een passend ontwerp maken voor je, volledig naar jouw wens.

Veelzijdig blik met klipsluiting

Het groene blikje met klipsluiting is voor vele doeleinden inzetbaar.

Het is geschikt als voorraadblik door de luchtdichte sluiting. Ook maakt het unieke uiterlijk het blikje tot een zeer goed geschenk of promotioneel blik. We kunnen, in overleg, het blik vullen met lekkernijen. Perfect om uit te delen aan klanten, relaties, en bezoekers.

De kracht van het blik is dat je hem vaak kunt gebruiken, door hem opnieuw te vullen. Zo krijgt jouw mooie blik in de stijl van jouw bedrijf lange tijd de aandacht. Zorg dus dat jouw boodschap duidelijk weergegeven is!

Verpakking: wij leveren het voorraadblik met klipsluiting per omdoos van 12 stuks; de minimale afname is 48 stuks. Een bestelling dient dus stuks of een meervoud hiervan te zijn.

Groen blik met klipsluiting

Specificaties

Afmetingen Ø 102 x 90 mm

Downloads

Groen blik met klipsluiting

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Groen blik met klipsluiting

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Groen blik met klipsluiting

Sample aanvragen