• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Groene collectebus

Basisprijs per stuk € 6,75 € 8,17 incl. BTW

Deze groene collectebus is uitermate geschikt om mee te collecteren.  De collectebus kun je bedrukken met een sticker naar eigen ontwerp.

Groene collectebus

Collectebus kopen bedrukt met eigen logo, naam

De collectebus leveren wij in de kleur groen, desgewenst met een bedrukte sticker.

De collectebus personaliseren wij door middel van een sticker op de romp. Genoeg ruimte voor een logo van de organisatie en uitleg over de actie of het goede doel. Deze collectebus is voor elk doel inzetbaar: van een sponsoractie van de lokale sportvereniging, tot de collecteweek voor een bekend fonds gaat. Met deze collectebus ondersteun je de collectanen en zorg je dat zij met een gerust gevoel op pad gaan.

De groene collectebus heeft de volgende afmeting: H 19 x Ø 95 mmn. Inclusief het handvat is de doorsnee van het blik 130 mm. De collectebus kan meerdere malen gebruikt worden.

Collectebus personaliseren

De collectebus kunnen wij personaliseren door middel van een rechthoekige sticker op de romp van het blik. De sticker kun jij volledig naar wens vormgeven. Gebruik de sticker voor een logo van de organisatie of vereniging en voor extra informatie over de actie of het goede doel. De sticker geeft de collectebus een professionele uitstraling en geeft de donateur daarnaast de nodige extra informatie. De sticker wordt all-over in full colour bedrukt. 

Download de werktekening om je eigen ontwerp sticker in op te maken. Of laat ons je helpen. Ons creatieve team staat voor je klaar om een passend ontwerp te maken. Geef je wensen aan ons door, dan gaan wij voor je aan de slag. 

Groene collectebus

Specificaties

Afmetingen H19 x Ø130 mmn incl.handvat (Ø95 mm exclusief handvat)

Downloads

Groene collectebus

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Groene collectebus

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Groene collectebus

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Groene collectebus

Sample aanvragen