Hartblik met venster

Hartvormig blik met venster in het deksel. Naar wens gevuld met snoephartjes o.i.d.

  • Basisprijs per stuk1.8
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Hartvormig blik met venster in het deksel. Een blik in een unieke vorm. Leuk als geschenkblik met bijvoorbeeld snoephartjes als inhoud. Het venster laat direct de lekkernijen in het blik zien! 

Het hartblik met venster is verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: L122 x B 127 x H 28 mm. Het overschuifdeksel is voorzien van een venster in de vorm van een hart. 

Hartblik als geschenkblik

Het hartblik wordt standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Bijpassende vullingen zijn bijvoorbeeld: snoephartjes of chocolade en koek in de vorm van een hartje. Maar ook diverse andere vullingen zijn mogelijk! 

Maak van het hart een geschenkblik door het blik te vullen met een lekkernij: snoep, koek, chocolade, etc. Geschenk het blik aan al je collega's met "een hart voor..." de zorg of elkaar. Een blik met een mooie boodschap! 

Verpakking: wij leveren het hartblik met venster per omdoos van 12 stuks; de minimale afname is 60 stuks. Een bestelling dient dus 60 stuks of aangevuld met een meervoud van 12 stuks te zijn. 

0.0000

Afmetingen: L 122 x B 127 x H 28 mm
Gewicht:Altijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen


Aanbevolen producten