Hartblik - zilver

Basisprijs per stuk € 2,97

Hartblik in de kleur zilver, met een rechtstreekse bedrukking op het deksel. Een mooie plek voor jouw logo en/of persoonlijke boodschap.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Hartblik - zilver

Hartblik met logo of eigen ontwerp bedrukking op het deksel

Het zilverkleurige hartblik is een mooi geschenkblik voor al je collega's en personeel met een "hart voor... de zorg, de zaak, etc.". Het deksel van het blik bedrukken wij met een logo of volledig eigen design. 

Dit hartvormige blik is verkrijgbaar in de kleur zilver. Het hartblik heeft de volgende afmeting: 183 x 170 x 47 mm. Het blik wordt gesloten met een los overschuifdeksel. Daarnaast hebben we ook een rood hartblik, die qua formaat net wat afwijkt: 180 x 180 x 50 mm.

Hartblik bedrukken

Het hartblik is te personaliseren door middel van een bedrukking op het deksel. Deze bedrukking is er in 4 opties: 

Optie A: Een logo of korte boodschap in het midden van het deksel.
Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto. 
Optie C: een volledig bedrukt deksel.
Embossing: Een logo op het deksel door middel van embossing.

Het ontwerp voor de bedrukking kun je zelf aanleveren. Download de werktekening en gebruik deze om je ontwerp in op te maken. 

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag met het vormgeven van een uniek ontwerp bedrukking. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Een hart voor...

Het hartblik is goed in te zetten als geschenkblik. Laat het blik bedrukken met een logo en/of korte tekst en kies een vulling voor het blik. Zo maak je van het hartblik een uniek geschenk met een lange bewaarwaarde. De ontvanger zal het blik nog lang bewaren en bijvoorbeeld gebruiken als koek- of snoepblik. Zorg daarom dat het logo en jouw persoonlijke boodschap goed uitkomen op het blik! Hier helpen we je uiteraard graag bij. 

De minimale afname van het hartblik is 36 stuks. 

Hartblik - zilver

Specificaties

Afmetingen L 183 x B 170 x H 47 mm

Downloads

Werktekening hartblik
(Size: 554.3 KB)
Hartblik - zilver

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

Hartblik - zilver

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Hartblik - zilver

Sample aanvragen