Kruidenblikje met strooier

Kruidenblikje met speciaal opzetstukje om te kunnen strooien. Venster in de romp.

  • Basisprijs per stuk1.1
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Blikken kruidenbusje met twee losse opzetstukjes om de kruiden te kunnen strooien. Afgesloten met een los overschuifdeksel. Uiteraard geschikt voor het bewaren of verpakken van kruiden of zout.

Het kruidenblikje is enkel verkrijgbaar in zilver. Het blikje heeft de volgende afmeting: Ø 50 x H 105 mm. 

Kruidenbusje als productverpakking

Het kruidenblikje kun je gebruiken om jouw kruiden te ordenen. Bewaar al je kruiden in losse blikjes. Maar daarnaast is het blikje ook geschikt als productverpakking. 

Verkoop jij kruiden of zout? Verpak deze dan in het kruidenblikje voor een luxe uitstraling, goede bescherming en mooie presentatie in jouw zaak. Ook leuk om een blikje kruiden toe te voegen aan een cadeaupakket of kerstgeschenk.

Het is ook een idee om de zout- en peperbusjes te vervangen voor een blikken variant. Blik heeft een lange bewaarwaarde en gaan dus wel een tijdje mee. Daarnaast is het kruidenblikje makkelijk opnieuw te vullen. 

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden voor het kruidenblikje eindeloos. Heb jij een ander idee voor het busje? Wij helpen je graag verder. 

Verpakking: Het kruidenbusje met strooiger wordt geleverd per omdoos van 24 stuks; de minimale afname is 96 stuks. Een bestelling dient dus 96 stuks of in een meervoud van 24 hiervan te zijn.

0.0000

Afmetingen: H 105 x Ø 50 mm
Gewicht:Altijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen


Aanbevolen producten