Luxe conservenblik klein

Een luxe conservenblik, maar dan in een kleiner formaat. Gemakkelijk te openen en te sluiten door de herstluitbaren loss bodem. Perfect voor het bewaren van verschillende producten en lekkernijen.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.33
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Dit luxe conservenblik is een blikje dat gemakkelijk kunt openen en sluiten, vanwege een losse bodem. Het is te personaliseren met een label of dekselbedrukking.

Het blikje is verkrijgbaar in het zilver en heeft de volgende afmetingen, de hoogte is 55 mm en de diameter bedraagt 80 mm. Het blik heeft een losse bodem, die door de afwerking niet direct zichtbaar is.

Het conservenblik is aan de bovenzijde gesloten en kan worden geopend door middel van een treklip. Het blikje wordt geleverd met een losse deksel. Hierdoor kun je het blikje na het openen gewoon blijven gebruiken.

Luxe conservenblik in eigen stijl

Het luxe conservenblik klein is te voorzien van een geheel zelf ontworpen full colour label en/of een dekselbedrukking.

Je kunt je eigen ontwerp aanleveren, download hiervoor de werktekening. Heb je goede ideeën voor een ontwerp maar zelf niet de mogelijkheden dit uit te werken? Geen zorgen. Stuur je logo en ideeën door naar ons en onze grafische afdeling maakt, met dank aan hun jarenlange ervaring, een prachtig ontwerp voor je, geheel naar jouw wensen!

Vulling van het conservenblik

De blikken worden standaard leeg geleverd, maar kunnen door ons, als je wilt, gevuld worden met een vulling. Denk bijvoorbeeld aan snoep, koek etc.

Vraag hiervoor een offerte aan!

Afmetingen: 150 x 120 x 35 mmAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Wij brengen voor de personalisatie van het blik eenmalige instelkosten in rekening van € 37,50. Uiteraard sturen wij een proefdruk vooraf.

Pas na het goedkeuren van de proefdruk starten wij met het bedrukken van de deksel of het voorzien van een label.


Aanbevolen producten