• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Pennenblik - scharnierdeksel

Basisprijs per stuk € 2,48 € 3,00 incl. BTW

Pennenblik, in zilver. Gesloten met een scharnierdeksel. Te personaliseren met een dekselbedrukking. 

Dit product is ook verkrijgbaar als pennenblik met venster

Pennenblik - scharnierdeksel

Pennenblik met scharnierdeksel - eigen ontwerp bedrukking

Pennenblik met scharnierdeksel, in zilver en wit. Een sterk blik met een luxe uitstraling, die door de ontvanger nog lang gebruikt kan worden. Personaliseer het blik met een bedrukking op het deksel. 

Het pennenblik heeft de volgende afmeting: 181 x 76 x 22 mm en is verkrijgbaar in de kleuren: zilver en wit. Het blik wordt gesloten met een scharnierdeksel, die wij kunnen voorzien van een rechtstreekse bedrukking. In ons assortiment hebben wij ook een pennenblik met een scharnierdeksel en venster. 

Pennenblik met bedrukking

Het deksel van het pennenblik bedrukken in full colour, met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren. Het deksel is een mooie plek voor een logo en/of korte tekst, eventueel opgemaakt in een eigen huisstijl.

Download de werktekening en gebruik deze om jouw eigen ontwerp in op te maken. Of laat ons je helpen. Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp bedrukking. 

Een geschenk met een lange bewaarwaarde! Naar wens kunnen we de pennenblikken ook vullen met diverse soorten snoep en chocolade. Zo maak je van het pennenblik een geschenkblik. Verras klant en relatie met een smakelijke inhoud. 

 

Pennenblik - scharnierdeksel

Specificaties

Afmetingen L 181 x B 76 x H 22 mm

Downloads

Pennenblik - scharnierdeksel

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Pennenblik - scharnierdeksel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pennenblik - scharnierdeksel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Pennenblik - scharnierdeksel

Sample aanvragen