Pennenblik - scharnierdeksel

Pennenblik, in zilver. Gesloten met een scharnierdeksel. Te personaliseren met een dekselbedrukking.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.5
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Pennenblik met scharnierdeksel, in zilver en wit. Een sterk blik met een luxe uitstraling, die door de ontvanger nog lang gebruikt kan worden. Personaliseer het blik met een bedrukking op het deksel. 

Het pennenblik heeft de volgende afmeting: 181 x 76 x 22 mm en is verkrijgbaar in de kleuren: zilver en wit. Het blik wordt gesloten met een scharnierdeksel, die wij kunnen voorzien van een rechtstreekse bedrukking. In ons assortiment hebben wij ook een pennenblik met een scharnierdeksel en venster. 

Pennenblik met bedrukking

Het deksel van het pennenblik bedrukken in full colour, met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren. Het deksel is een mooie plek voor een logo en/of korte tekst, eventueel opgemaakt in een eigen huisstijl.

Download de werktekening en gebruik deze om jouw eigen ontwerp in op te maken. Of laat ons je helpen. Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp bedrukking. 

Een geschenk met een lange bewaarwaarde! Naar wens kunnen we de pennenblikken ook vullen met diverse soorten snoep en chocolade. Zo maak je van het pennenblik een geschenkblik. Verras klant en relatie met een smakelijke inhoud. 

 

0.0000

Afmetingen: L 181 x B 76 x H 22 mm
Gewicht:

pdf Pennenblik - 167 x 63 (570.2 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het blik eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een dekselbedrukking voorzien.

pdf Pennenblik - 167 x 63 (570.2 KB) Download

Aanbevolen producten