• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Pillendoosje - medium

Basisprijs per stuk € 1,36 € 1,65 incl. BTW

Pillen- of pastilledoosje, groot model. Handig voor snoepjes, pilletjes, pastilles of andere kleine blikjes. Bestel dit blikje inclusief bedrukking rechtstreeks op het deksel.

Pillendoosje - medium

Pillendoosje / Pastilleblikje - Eigen bedrukking op het deksel

Het pillendoosje, of pastilleblikje, is een handzaam blikje voor het opbergen van kleine dingen. Hoewel het een pillendoosje wordt genoemd kun je er uiteraard ook andere producten in kwijt zoals snoepjes, mintjes, maar ook bijvoorbeeld sieraden of een horloge. De deksel kunnen wij rechtstreeks bedrukken met jouw eigen ontwerp.

Het pillendoosje kun je bestellen in zilverkleur. Het deksel van dit blikje valt over het doosje heen. Wij kunnen het deksel rechtstreeks bedrukken. De afmetingen van het blikje zijn 107 x 73 x 28 mm.

Met een rechtstreekse bedrukking van het dekseltje kun je het blikje helemaal opmaken in jouw eigen stijl. Zo geeft het als verpakking een extra dimensie aan je productlijn. Maar het blikje leent zich op deze wijze ook zeer goed als promotioneel artikel. We hebben drie verschillende mogelijkheden om het deksel te bedrukken. De diverse soorten bedrukking vind je terug tussen de productafbeeldingen op deze pagina.

Bestel dit blikje vanaf 24 stuks

Pillendoosje - medium

Specificaties

Afmetingen 107 x 73 x 28 mm

Downloads

Pillendoosje - medium

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Pillendoosje - medium

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pillendoosje - medium

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Pillendoosje - medium

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 1,36 (€ 1,65 incl. BTW)
48 € 1,32 (€ 1,60 incl. BTW)
192 € 1,28 (€ 1,55 incl. BTW)
480 € 1,24 (€ 1,50 incl. BTW)
1200 € 1,20 (€ 1,45 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!