Pillendoosje met scharnierdeksel

Pillendoosje met scharnierdeksel, in zilver. Met full colour bedrukking op het deksel.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.59
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Pillendoosje met scharnierdeksel, ook wel pastille blikje genoemd. Dit blikje wordt bedrukt met een fulll colour print op het deksel. 

Het pillendoosje is verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: L 95 x B 60 x H 21 mm. Het pillenblikje is voorzien van een scharnierdeksel. In ons assortiment hebben wij ook een pillendoosje met een los deksel. De afmetingen van dit blik wijken iets van: L 107 x B 73 x H 28 mm. 

Pillendoosje bedrukken

Het pillendoosje kunnen wij voorzien van een rechtstreekse bedrukking op het deksel. Je hebt de keuze uit 3 formaten:

Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het deksel.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel.

Kies een van bovenstaande opties en download de werktekening. Gebruik deze om jouw eigen ontwerp in op te maken. Of laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Wij helpen je hier graag bij. Ons creatief team maakt op basis van jouw wensen en ideeën een passend ontwerp. 

Pillendoosje als geschenkblik

Dit pillenblikje heeft een handzaam formaat om uit te delen als giveaway op een beurs of evenement. Laat het bedrijfslogo, korte boodschap en adresgegevens op het deksel drukken en kies een passend vulling. Dit kan een vulling van snoep, pepermunt of drop zijn, maar ook een cadeaubon, visitekaart of informatiefolder. Wij helpen graag met het samenstellen van jouw unieke giveaway. 

Verpakking: het pillendoosje wordt per omdoos van 48 stuks geleverd; de minimale afname is 96 stuks. Een bestelling dient dus 96 stuks te bevatten of aangevuld met een meervoud van 48 stuks. 

Afmetingen: L 95 x B 60 x H 21 mm

pdf Blik pillendoosje 84 x 50 (569.61 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

pdf Blik pillendoosje 84 x 50 (569.61 KB) Download

Aanbevolen producten