• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Basisprijs per stuk € 3,10

Een rechthoekig en laag blik uitgerust met een scharnierdeksel. Geschikt als luxe verpakking of om producten in op te bergen.

Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Rechthoekig, laag blik met scharnierdeksel

Een kwalitatief laag en rechthoekig blik met scharnierdeksel in de kleur zilver. Je kunt dit blik bestellen met een rechtstreekse bedrukking op het deksel. Op deze manier kun je jouw boodschap, merk of gehele huisstijl terug laten komen op het blik. Zo kan het op vele manieren ingezet worden.

Dit blik is rechthoekig en redelijk laag. De afmetingen zijn 192 x 127 x 36 mm. Het blik zilverkleurig, zowel aan de buiten- als binnenzijde. Dit blik kan worden afgesloten met een scharnierdeksel.

Op het deksel kunnen wij rechtstreeks drukken en zo jouw eigen ontwerp strak op het blik zetten. We hebben hiervoor drie mogelijkheden. Je vindt bij de productafbeeldingen een product waarin de diverse opties te zien zijn. Je kunt jouw ontwerp maken op basis van de werktekening en meesturen met de bestelling. Het is ook mogelijk om jouw ontwerp later naar ons op te sturen. Je krijgt altijd eerst een digitale proefdruk voor we tot productie overgaan.
Heb je hulp nodig bij het maken van jouw ontwerp? Laat het ons weten. Onze grafische afdeling maakt op basis van jouw wensen en/of huisstijl een prachtig ontwerp.

Dit blik leent zich uitstekend als luxe verpakking voor diverse producten. Je kunt het ook, inclusief bedrukking, weggeven als relatiegeschenk. Wil je een vulling in je blik? Neem gerust contact o[p voor onze mogelijkheden en wij maken een offerte voor je.

Je kunt dit blik bestellen vanaf 6 stuks

Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Specificaties

Afmetingen 192 x 127 x 36 mm

Downloads

Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
6 € 3,10
24 € 3,04
96 € 2,97
480 € 2,89
1200 € 2,80
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!