Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel

Een rechthoekig en laag blik uitgerust met een scharnierdeksel. Geschikt als luxe verpakking of om producten in op te bergen.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.89
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Een kwalitatief laag en rechthoekig blik met scharnierdeksel in de kleur zilver. Je kunt dit blik bestellen met een rechtstreekse bedrukking op het deksel. Op deze manier kun je jouw boodschap, merk of gehele huisstijl terug laten komen op het blik. Zo kan het op vele manieren ingezet worden.

Dit blik is rechthoekig en redelijk laag. De afmetingen zijn 192 x 127 x 36 mm. Het blik zilverkleurig, zowel aan de buiten- als binnenzijde. Dit blik kan worden afgesloten met een scharnierdeksel.

Op het deksel kunnen wij rechtstreeks drukken en zo jouw eigen ontwerp strak op het blik zetten. We hebben hiervoor drie mogelijkheden. Je vindt bij de productafbeeldingen een product waarin de diverse opties te zien zijn. Je kunt jouw ontwerp maken op basis van de werktekening en meesturen met de bestelling. Het is ook mogelijk om jouw ontwerp later naar ons op te sturen. Je krijgt altijd eerst een digitale proefdruk voor we tot productie overgaan.
Heb je hulp nodig bij het maken van jouw ontwerp? Laat het ons weten. Onze grafische afdeling maakt op basis van jouw wensen en/of huisstijl een prachtig ontwerp.

Dit blik leent zich uitstekend als luxe verpakking voor diverse producten. Je kunt het ook, inclusief bedrukking, weggeven als relatiegeschenk. Wil je een vulling in je blik? Neem gerust contact o[p voor onze mogelijkheden en wij maken een offerte voor je.

Je kunt dit blik bestellen vanaf 6 stuks

0.0000

Afmetingen: 192 x 127 x 36 mm.
Gewicht:

pdf Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel (553.8 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Rechthoekig blik - Laag - Scharnierdeksel (553.8 KB) Download

Aanbevolen producten