Rechthoekig venster blik - klein

Rechthoekig blik met venster in het deksel. Zie direct met welke inhoud het blik gevuld is!

  • Basisprijs per stuk2.1
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Klein, rechthoekig venster blik, voor het opbergen of verpakken van diverse producten. Denk aan het verpakken van kleine snoepjes, chocolade of drop. 

Het rechthoekig venster blik is verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: L 143 x B 101 x H 62 mm. Zoals de naam al zegt is het deksel van het blik voorzien van een venster. Het rechthoekig venster blik is ook verkrijgbaar in een grotere variant, met de afmeting: L 220 x B 160 x H 90 mm. 

Klein venster blik als voorraadblik

Het rechthoekig venster blik heeft een mooi formaat om kleine spullen in op te bergen. Gebruik het blik om spullen op een werkplek of in een kast te overzichtelijk op te bergen. Door het venster zie je direct de inhoud van het blik. 

Daarnaast is het venster blik ook geschikt als koek- of snoepblik. Vul het blik met diverse soorten snoep, koek, chocolade, drop, etc. Om samen te delen met bezoeker, klant of collega's. 

De venster blikjes worden standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Geef je wensen met betrekking tot de vulling aan door een offerte op te vragen. 

Verpakking: Het rechthoekig venster blik leveren wij per omdoos van 12 stuks; de minimale afname is 48 stuks. Een eventuele bestelling dient 48 stuks of een meervoud van 12 stuks te bevatten.

0.0000

Afmetingen: L 143 x B 101 x H 62 mm
Gewicht:Altijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen


Aanbevolen producten