• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rond blik met bol deksel

Basisprijs per stuk € 2,55 € 3,09 incl. BTW

Rond blik met speciaal deksel: unieke ronde vorm. Te personaliseren met een eigen ontwerp label om de romp. 

Rond blik met bol deksel

Rond blik met unieke bolle deksel, met label naar eigen ontwerp!

Rond blik, in zilver, met een unieke vorm deksel. Het deksel heeft namelijk een bolling, wat het uiterlijk van het blik net even anders maakt, dan een standaard voorraadblikje. Het blikje personaliseren wij met een wikkel naar eigen ontwerp om de romp.

Het ronde blik met bol deksel is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver. Het bolle deksel is een los overschuifdeksel. Het ronde blikje heeft de volgende afmeting: Ø 65 mm x H 118 mm.

Label naar eigen ontwerp

Het blikje is te personaliseren door middel van een label om de romp. Dit label wordt volledig full colour bedrukt met een eigen ontwerp. Het label geeft jou genoeg ruimte voor een logo, persoonlijke boodschap, afbeelding, etc. Opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl. Download de werktekening en ga direct aan de slag met jou ontwerp!

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Wij helpen je graag met het ontwerpen van een uniek label. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. De labels gaan pas in productie na jouw akkoord op de digitale proefdruk.

Voorraadblik met bol deksel

Het ronde blikje met bol deksel is een geschikt blik om te gebruiken als een product- of geschenkverpakking. Het blikje heeft een mooi formaat voor het verpakken van diverse lekkernijen, droge etenswaren of cosmetica producten. Denk aan een productverpakking voor losse thee of koffiebonen, maar ook voor badzout bijvoorbeeld. 

Daarnaast kun je het blik met bol deksel ook prima gebruiken als snoepblikje. Gevuld met diverse soorten snoep, drop of pepermunt. Tevens leuk om te schenken aan klanten of bezoekers op een beurs of evenement. 

Heb je een leuk idee voor het blikje met bol deksel? Laat het ons weten! We helpen graag met het samenstellen van een uniek product, geschenk of giveaway.

Rond blik met bol deksel

Specificaties

Afmetingen Ø 65 x H 118 mm

Downloads

Rond blik met bol deksel

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Rond blik met bol deksel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond blik met bol deksel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond blik met bol deksel

Sample aanvragen