• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rond blik met klipsluiting klein

Basisprijs per stuk € 3,25 € 3,93 incl. BTW

Rond blik met een unieke sluiting: een deksel met klipsluiting. Ideaal voor het bewaren van producten. Te voorzien geheel zelf ontworpen label om de romp van het blikje.

Rond blik met klipsluiting klein

Rond blik met klipsluiting - Blikken.nl

Uniek blik

Rond met blik met een unieke sluiting, de klipsluiting. Daardoor krijgt het standaard voorraadblikje opeens een totaal ander uiterlijk! De romp van het blikje kan worden voorzien van een label, geheel naar eigen ontwerp. Bijvoorbeeld een label dat perfect aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie.

Het ronde blikje is verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting, 95 x 82 mm. De klipsluiting zorgt ervoor dat de deksel makkelijk geopend kan worden en zelfs luchtdicht afgesloten. Daardoor is het blikje enorm geschikt voor het bewaren van verschillende producten, zoals thee, koffie, koek of snoep.

Creëer een uniek blik met klipsluiting

Het blikje is te personaliseren door middel van een label rondom de romp van het blikje, dit maakt jouw blikje helemaal af. Dit label is volledig naar wens vorm te geven in full colour. Er is meer dan genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap en logo. En dat allemaal in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo krijg je een echte blikvanger!

Om jouw eigen ontwerp te maken moet je eerst de werktekening downloaden. Heb je fantastische ideeën voor het label maar niet de mogelijkheden dit uit te werken? Wees niet getreurd. Geef je wensen door aan ons en wij maken het label volledig naar jouw wensen.

We kunnen, naar wens, ook het deksel voorzien van een sticker. Een mooie plek voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Om een sticker te krijgen op jouw blikje, vraag een offerte aan.

Geschenk- of voorraadblik met klipsluiting

Het rond blikje met klipsluiting is voor vele doeleinden inzetbaar. Het is enorm geschikt als voorraadblik voor verschillende etenswaren vanwege de luchtdichte sluiting.

Naast dat het blikje geschikt is als voorraadblik is het ook nog eens enorm geschikt als geschenkblik. Je kunt het blikje laten vullen met diverse soorten snoep, koek, drop etc. Perfect om uit te delen aan klanten, relaties en bezoekers.

Een mooi blik blijft lang bewaard. Zo is de kans groot dat jouw blikje nog lang terug zal komen in de keuken of koffiekamer. Zorg voor een mooi gepersonaliseerd label zodat jouw merk lange exposure krijgt.

Rond blik met klipsluiting klein

Specificaties

Afmetingen Ø 95 x 82 mm

Downloads

Rond blik met klipsluiting klein

Info bedrukking

Wij brengen voor een gepersonaliseerd label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Rond blik met klipsluiting klein

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond blik met klipsluiting klein

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond blik met klipsluiting klein

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
48 € 3,25 (€ 3,93 incl. BTW)
96 € 3,15 (€ 3,81 incl. BTW)
192 € 3,10 (€ 3,75 incl. BTW)
480 € 3,05 (€ 3,69 incl. BTW)
1200 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!