• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rond blik met venster - groot

Basisprijs per stuk € 2,75 € 3,33 incl. BTW

Groot, rond blik met venster in het deksel. Voorzien van een wikkel naar eigen ontwerp om de romp. Kies je eigen inhoud!

Let op: Beperkte voorraad. Vraag een offerte aan!

Rond blik met venster - groot

Groot rond blik met vensterdeksel - met wikkel in eigen huisstijl

Rond blik met venster in het deksel. Zie direct wat de inhoud van het blik is. Geschikt als productverpakking voor bijvoorbeeld koek, snoep, losse thee of zout. De vulling bepaal jij! Het ronde blik voorzien wij van een wikkel, die jij volledig naar wens kunt vormgeven.

Dit ronde vensterblik is de grotere variant uit de serie. Dit blik heeft een doorsnee van 107 mm en een hoogte van 65 mm. Het kleinere vensterblik uit deze serie heeft daarentegen een doorsnee van 86 mm en een hoogte van 40 mm. Het ronde blik is voorzien van een overschuifdeksel met daarin een venster. Het blik is enkel verkrijgbaar in zilver. 

Vensterblik personaliseren

Het ronde blik met venster voorzien wij van een wikkel om de romp. Dit wikkel wordt volledig en in full colour bedrukt. Download de werktekening en gebruik deze om jouw eigen ontwerp in op te maken. Het wikkel geeft je genoeg ruimte voor een logo, persoonlijke boodschap of producttekst, opgemaakt in eigen stijl. 

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Stroopwafelblik met venster

Standaard leveren wij de blikken leeg. Zo kun jij de blikken gebruiken als luxe verpakking voor jouw eigen producten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de blikken te laten vullen. Wij vullen het ronde vensterblik met diverse soorten snoep en koek, maar ook andere vullingen zijn mogelijk. Vraag voor deze optie een offerte aan.

Dit ronde blik met venster dient tevens als stroopwafelblik. Zo past er precies een klein pakje stroopwafels (5 stuks) in het blik. Kies in bovenstaande opties voor de toevoeging van een pakje stroopwafels. Gebruik het wikkel om het blik te personaliseren en maak van het vensterblik een stroopwafelblik in eigen huisstijl!

Rond blik met venster - groot

Specificaties

Downloads

Rond blik met venster - groot

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Rond blik met venster - groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond blik met venster - groot

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond blik met venster - groot

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 2,75 (€ 3,33 incl. BTW)
96 € 2,70 (€ 3,27 incl. BTW)
192 € 2,65 (€ 3,21 incl. BTW)
480 € 2,50 (€ 3,03 incl. BTW)
1200 € 2,45 (€ 2,96 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!