• Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Rond blik type 2

Basisprijs per € 1,09 € 1,32 incl. BTW

Rond blik type 2, in zilver en wit. Met wikkel en dekselbedrukking in eigen huisstijl. 

Rond blik type 2

Rond blik in zilver en wit - mogelijk in eigen huisstijl

Rond blik type 2, een uit de serie van ronde blikken. Dit blik kunnen wij personaliseren met een wikkel en dekselbedrukking naar eigen ontwerp. Het type 2 blikje vullen wij naar wens met diverse soorten snoep en koek, maar ook met een kweeksetje voor geluksklavers of zonnebloemen. 

Dit ronde blik is verkrijgbaar in de kleuren: zilver en wit. Het type 2 blik heeft de volgende afmeting: H 80 x Ø 75 mm. Naast het ronde blik type 2 bestaat de volledige serie uit een reeks blikken van type 1 t/m type 10.

Type 2 blik in eigen huisstijl

Dit ronde blik kunnen wij op twee manieren personaliseren: door middel van een wikkel om de romp en een bedrukking op het deksel. Kies één of beide opties: 

 • Wikkel om romp: volledig in full colour bedrukt
 • Dekselbedrukking (full colour) in 3 formaten: optie A, B en C.
  Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het deksel.
  Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!
  Embossing: Een logo op het deksel door middel van embossing.

Voor beide opties heb je de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Download de werktekeningen en gebruik deze om jouw ontwerpen in op te maken.

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag. Geef je wensen en ideeën met betrekking tot de ontwerpen aan ons door, dan maken wij voor jouw één of twee passende ontwerpen. 

Geschenkblik of productverpakking

 Blik heeft een lange bewaarwaarde en is een sterk materiaal. Een verpakking dat jouw product een luxe uitstraling geeft en tegelijkertijd bescherming biedt. Wij leveren de blikken standaard leeg, waardoor jij de mogelijkheid om de blikken zelf te vullen met jouw producten. Gebruik het wikkel en de dekselbedrukking om het blik op te maken in stijl van de productlijn.

Uiteraard kunnen wij de blikken ook voor je vullen. Een kant-en-klaar geschenkblik om uit te delen aan klant en relatie. Denk bijvoorbeeld aan een vulling van: Celebrations, pepermunt, vruchtenhartjes of een kweeksetje voor geluksklavers en vergeet-me-nietjes. 

Rond blik type 2

Specificaties

Afmetingen H 80 x Ø 75 mm

Downloads

Rond blik type 2

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Rond blik type 2

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond blik type 2

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond blik type 2

Sample aanvragen