Rond blik type 2

Rond blik type 2, in zilver en wit. Met wikkel en dekselbedrukking in eigen huisstijl.

* Verplichte velden

 • Basisprijs per stuk0.93
 • Meerprijs optie(s)-
 • Instelkosten -
 • Totaal-
 • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond blik type 2, een uit de serie van ronde blikken. Dit blik kunnen wij personaliseren met een wikkel en dekselbedrukking naar eigen ontwerp. Het type 2 blikje vullen wij naar wens met diverse soorten snoep en koek, maar ook met een kweeksetje voor geluksklavers of zonnebloemen. 

Dit ronde blik is verkrijgbaar in de kleuren: zilver en wit. Het type 2 blik heeft de volgende afmeting: H 84 x Ø 72 mm. Naast het ronde blik type 2 bestaat de volledige serie uit een reeks blikken van type 1 t/m type 10.

Type 2 blik in eigen huisstijl

Dit ronde blik kunnen wij op twee manieren personaliseren: door middel van een wikkel om de romp en een bedrukking op het deksel. Kies één of beide opties: 

 • Wikkel om romp: volledig in full colour bedrukt
 • Dekselbedrukking (full colour) in 3 formaten: optie A, B en C.
  Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het deksel.
  Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Voor beide opties heb je de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Download de werktekeningen en gebruik deze om jouw ontwerpen in op te maken.

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag. Geef je wensen en ideeën met betrekking tot de ontwerpen aan ons door, dan maken wij voor jouw één of twee passende ontwerpen. 

Geschenkblik of productverpakking

 Blik heeft een lange bewaarwaarde en is een sterk materiaal. Een verpakking dat jouw product een luxe uitstraling geeft en tegelijkertijd bescherming biedt. Wij leveren de blikken standaard leeg, waardoor jij de mogelijkheid om de blikken zelf te vullen met jouw producten. Gebruik het wikkel en de dekselbedrukking om het blik op te maken in stijl van de productlijn.

Uiteraard kunnen wij de blikken ook voor je vullen. Een kant-en-klaar geschenkblik om uit te delen aan klant en relatie. Denk bijvoorbeeld aan een vulling van: Celebrations, pepermunt, vruchtenhartjes of een kweeksetje voor geluksklavers en vergeet-me-nietjes. 

Verpakking: Wij leveren het rond blik type 2 per omdoos van 25 stuks; de minimale afname is 100 stuks. Een bestelling dient dus 100 stuks of een meervoud van 25 stuks te zijn. 

0.0000

Afmetingen: H 84 x Ø 72 mm
Gewicht:

pdf Label blik 2 - 240 x 65 mm (512.34 KB) Download
pdf Blik rond type 1/2/3/6 - 62 mm (541.01 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Label blik 2 - 240 x 65 mm (512.34 KB) Download pdf Blik rond type 1/2/3/6 - 62 mm (541.01 KB) Download

Aanbevolen producten