• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Theeblik met 4 vakken

Basisprijs per € 5,65 € 6,84 incl. BTW

Dit theeblik, ook wel theedoos genoemd, heeft een 4-vaks verdeling. We kunnen dit luxe blik voorzien een logo of eigen ontwerp als sticker op het deksel. WIl je een bedrukking rechtstreeks op het deksel? Vraag dan een offerte aan.

Theeblik met 4 vakken

Theeblikken met 4 vakken in eigen huisstijl

Bestel een luxe theeblik, ook wel theedoos genoemd. Dit blik heeft aan de binnenzijde een vaste 4-vaks verdeling. Het formaat is afgetsemd op de standaard theezakjes. Het scharnierdeksel kunnen wij voorzien van een sticker met een logo of eigen ontwerp. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een bedrukking rechtstreeks op het deksel kun je een offerte opvragen. 

Dit theeblik is verkrijgbaar in de kleur zilver en heeft de volgend afmeting:

  • L 155
  • B 135
  • H 70 mm.

Het blik is voorzien van een scharnierdeksel.

Theeblik met logo

Het deksel van het theeblik personaliseren wij door middel van een sticker. Deze wordt full colour bedrukt met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren.

Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp bedrukking in op te maken. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team helpt je graag. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Theeblik als relatiegeschenk

Het theeblik als relatiegeschenk inzetten? Dat kan! Laat het blik bedrukken met jullie bedrijfslogo en een originele boodschap of contactgegevens en stuur het blik als relatiegeschenk naar al je klanten en relaties. Of laat het theeblik achter na een bezoek. 

Maar een theeblik bedrukt met het bedrijfslogo staat ook mooi op kantoor: in de spreek- of vergaderruimte bijvoorbeeld. Of gebruik het theeblik voor het schenken van een zakje thee aan je hotel en restaurant gasten. 

Het blik kunnen wij voor je vullen! Met zakjes thee uiteraard, maar bijvoorbeeld ook met een combinatie van theezakjes en koekjes. Er is echt van alles mogelijk! Vraag voor een theeblik met vulling even een offerte aan. 

Theeblik met 4 vakken

Specificaties

Afmetingen L155 x B 135 x H 70 mm

Downloads

Theeblik met 4 vakken

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

Downloads

Theeblik met 4 vakken

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Theeblik met 4 vakken

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Theeblik met 4 vakken

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 5,65 (€ 6,84 incl. BTW)
48 € 5,55 (€ 6,72 incl. BTW)
96 € 5,45 (€ 6,59 incl. BTW)
480 € 5,35 (€ 6,47 incl. BTW)
1200 € 5,25 (€ 6,35 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!