Transparant emmertje

Transparant emmertje met draaghengsel. Een leuke giveaway voor een beurs of evenement. Kies zelf de vulling!

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.73
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Transparant emmertje met draaghengsel. Leuk om, met inhoud, uit te delen op een beurs of evenement. 

Het transparante emmertje bestaat uit een boven en onderzijde van blik. De romp is verder gemaakt van transparant plastic. Het draaghengsel is tevens gemaakt van blik. Verkrijgbaar in zilver. Het emmertje heeft de volgende afmeting: Ø 85 x H 91 mm.

Emmertje personaliseren

Het blikken emmertje kunnen wij voorzien van een sticker, naar eigen ontwerp, op het blikkendeksel. Laat hier een logo en korte boodschap achter, opgemaakt in eigen huisstijl. Je kunt de sticker zelf opmaken of het ons laten doen. Download de werktekening om je eigen ontwerp in op te maken of kies voor een ontwerp door Fortune Factory. Geef in bovenstaande opties je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Emmertje met vulling

Het transparante emmertje wordt standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Maak van het emmertje een giveaway of bedankje door een inhoud toe te voegen. Denk aan gekleurde snoepjes, zoals: vruchtenhartjes, zuurtjes of Celebrations. Er is van alles mogelijk! 

Een leuke giveaway voor een beurs of evenement. Laat een logo en contactgegevens achter op de sticker en wie weet zorgt dit geschenkje voor een (nieuw) contactmoment. Of bedank collega's en klantrelaties voor de goede samenwerking of een geslaagd project. Wij helpen graag bij het samenstellen van een unieke giveaway.

Verpakking: wij leveren het transparante emmertje per omdoos van 12 stuks; de minimale afname is 60 stuks. Een bestelling dient dus 60 stuks of in een meervoud van 12 te zijn.

0.0000

Afmetingen: Ø 85 x H 91 mm
Gewicht:

pdf Sticker 63.5 mm (548.95 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een sticker voorzien.

pdf Sticker 63.5 mm (548.95 KB) Download

Aanbevolen producten