• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Vierkant blik L - 3000 ml

Basisprijs per € 4,83 € 5,84 incl. BTW

Een vierkant blik met een scharnierdeksel en een inhoudsmaat van 3000 ml. Dit blik kan ingezet worden als bewaarblik voor een grote variatie producten en droog voedsel. Personaliseer het vierkante blik met een private label.

 

Vierkant blik L - 3000 ml

Persoonlijk vierkant blik met label bestellen

Dit vierkante blik kan je het uiterlijk meegeven dat jij wilt, hierdoor is het blik ideaal om in te zetten als geschenkblik of persoonlijke giveaway. Laat je logo samen met je huisstijl terugkomen op het label. Zo creëer je op een mooie en originele manier een positieve associatie in het hoofd van de ontvanger!

Dit vierkante blik heeft een volume van 3000 ml en de volgende afmetingen:

  • Lengte: 128 mm
  • Breedte: 128 mm
  • Hoogte: 174 mm

Vulling naar wens

Wil je dat het blik gevuld met een product naar keuze? Neem hiervoor even contact op. We helpen je graag aan een ideale vulling en vullen het blik zelfs ook nog voor je!

Eigen label

Je kan het vierkante blik zonder bedrukking, vulling en eigen label bestellen vanaf 6 stuks. Maar je kunt er ook voor kiezen om het blik te bestellen met vulling en label. Voor vulling kan je even contact opnemen of een offerte aanvragen. Het label kan je hierboven in de opties al instellen!

Het label gaat om de romp van het blik en hier kan je gebruik maken van een zeer groot te bedrukken oppervlakte. Gebruik het label dan ook om op een mooie manier aandacht te trekken en laat hier duidelijk je logo terugkomen.

Vierkant blik L - 3000 ml

Specificaties

Afmetingen 128 x 128 x 174 mm
Inhoud Standaard leeg, op aanvraag gevuld.

Downloads

Vierkant blik L - 3000 ml

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Dit vierkante blik kan je naar wens aan laten passen met een dekselbedrukking, embossing en/of label. Het ontwerp voor deze personaliseringsmogelijkheden kan je zelf maken of door onze grafische afdeling laten maken. Kies je voor een personalisatie, dan rekenen wij eenmalig instelkosten van €37,50.

Voordat we het product gaan personaliseren sturen we altijd eerst een digitale proefdruk vooraf. Pas na goedkeuring op deze proefdruk gaan we jouw vierkante blikken personaliseren.

Downloads

Vierkant blik L - 3000 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Vierkant blik L - 3000 ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Vierkant blik L - 3000 ml

Sample aanvragen