• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Vierkant blik M - 850 ml

Basisprijs per € 2,75 € 3,33 incl. BTW

Zilverkleurig, vierkant blik, met scharnierdeksel. Inhoudsmaat 850 ml.

Vierkant blik M - 850 ml

Meer over Vierkant blik M 850 ml

Zilverkleurig, vierkant blik met een inhoudsmaat van 850 ml. Dit blik is er een uit onze serie van vierkante blikken: 25 ml t/m 2000 ml. Zo voldoet er altijd een vierkant blik aan jouw wensen. Te personaliseren met een label om de romp.

Dit vierkante blik is verkrijgbaar in het zilver en heeft de volgende afmeting: L88 x B88 x H115. Het blik is voorzien van een scharnierdeksel. Dit betekent dat het deksel aan een zijde van het blik zit bevestigd.

Vierkant blik M 850 ml personaliseren

Het vierkante blik is te personaliseren. Er komt een label om de romp in full colour. 

Het label om de romp kan je volledig naar wens vormgeven. Gebruik de werktekeningen om jouw eigen ontwerp in op te maken. De documenten zijn hieronder te downloaden. Een blik is een product/geschenk dat nog lang bewaard zal blijven. Maak dus goed gebruik van het blik: communiceer jouw persoonlijke boodschap, opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Wij helpen je graag. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

Vierkant blik als geschenkverpakking

Het vierkante blik leent zich erg goed als geschenkverpakking. Zeker wanneer het blik gepersonaliseerd is met een label. Naar wens kunnen wij het blik vullen met diverse soorten snoep, koek, drop en chocolade, maar ook met bijvoorbeeld bloembollen of een kweekset. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je het vierkante blik gebruiken als geschenkverpakking? Geef dan je wensen m.b.t. de inhoud aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vierkant blik M - 850 ml

Specificaties

Afmetingen 88 x 88 x 115 mm
Inhoud ca. 850 ml

Downloads

Vierkant blik M - 850 ml

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Vierkant blik M - 850 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Vierkant blik M - 850 ml

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
1 review
Heel tevreden
zr. esther 22 April 2021
Wij hebben dit blik uitgekozen (goudkleurig) om een speciaal jubileum-blikje te maken met onze kruidenmelanges. Het ontwerp konden we zelf aanleveren en is met de expertise van de firma geperfectioneerd. Inmiddels hebben we de blikken ontvangen en ze zien er heel mooi uit. We zijn er heel content mee.
Vierkant blik M - 850 ml

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
60 € 2,75 (€ 3,33 incl. BTW)
120 € 2,60 (€ 3,15 incl. BTW)
240 € 2,45 (€ 2,96 incl. BTW)
480 € 2,30 (€ 2,78 incl. BTW)
1200 € 2,15 (€ 2,60 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!