• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Visitekaartjeshouder - laag

Basisprijs per stuk € 1,15 € 1,39 incl. BTW

Een luxe visitekaartjeshouder welke wij kunnen voorzien van bedrukking rechtstreeks op het blik. Handig om je eigen visitekaartjes of juist kaartjes die je ontvangt in te bewaren. 

Visitekaartjeshouder - laag

Visitekaartjeshouder - Luxe bewaarblik met bedrukking

Een mooi, luxe visitekaartjeshouder om alle kaartjes veilig in op te bergen. Handig wanneer je regelmatig visitekaartjes ontvangt of uitdeelt, zo weet je zeker dat ze netjes bewaard blijven.

De visitekaartjeshouder is gemaakt van blik en zilverkleurig. Het product heeft een compact formaat en is zeer geschikt om bij je te dragen. De afmetingen van de visitekaarthouder zijn 100 x 65 x 13 mm. Het blik gaat open door middel van een schuifdeksel.

Wij kunnen de kaartjeshouder voor je bedrukken met een bedrukking rechtstreeks op het deksel. Hierdoor kun je je medewerkers een visitekaartjeshouder geven geheel in eigen huisstijl. Je kunt zelf op basis van de werktekening, die je op deze pagina kunt downloaden, een ontwerp maken voor op de visitekaartjeshouder. Wanneer je hier niet de middelen toe hebt kunnen wij ook een design maken op basis van jouw wensen en huisstijl. Laat het ons gerust weten! Je kunt de visitekaartjes ook eerst bestellen en later jouw ontwerp doorsturen. Wij gaan pas over tot productie wanneer je de digitale drukproef hebt goedgekeurd.

De kaartjeshouders kun je ook bedrukken en inzetten als promotioneel artikel of wens. Maak een mooi design met een goede boodschap die je aan de ontvangers mee wilt geven. Bij gebruik van het blikje zullen zij steeds weer aan jouw merk of organisatie herinnerd worden.

Bestel de visitekaartjeshouders al vanaf 24 stuks.

Visitekaartjeshouder - laag

Specificaties

Afmetingen 100 x 65 x 13 mm

Downloads

Visitekaartjeshouder - laag

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Visitekaartjeshouder - laag

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Visitekaartjeshouder - laag

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Visitekaartjeshouder - laag

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 1,15 (€ 1,39 incl. BTW)
48 € 1,10 (€ 1,33 incl. BTW)
192 € 1,05 (€ 1,27 incl. BTW)
480 € 1,00 (€ 1,21 incl. BTW)
1200 € 0,96 (€ 1,16 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!