• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Voorraad snoepblik

Basisprijs per stuk € 4,50 € 5,45 incl. BTW

Voorraad snoepblik met diverse vullingen! Te personaliseren met een label naar eigen ontwerp om de romp. 

Voorraad snoepblik

Voorraad snoepblik, met bedrukking naar eigen ontwerp

Zilverkleurig voorraadblik, naar wens gevuld met diverse soorten snoep, koek, drop, etc. Samen met een wikkel en/of dekselbedrukking in eigen huisstijl, maak je van het ronde voorraadblik een uniek snoepblik! Leuk om te schenken aan klant, relatie, bezoeker of collega. 

Het voorraad snoepblik is enkel verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het snoepblik is 130 mm hoog en heeft een doorsnee van 95 mm. Het blik wordt gesloten met een los overschuifdeksel.

Snoepblik in eigen huisstijl 

Het snoepblik is op twee manieren te personaliseren: met een label om de romp en een directe bedrukking op het deksel. Kies één of beide opties.

  • Full colour label om romp
  • Directe bedrukking op het deksel, in full colour

Voor zowel het label en de dekselbedrukking kun jij een eigen ontwerp aanleveren. Gebruik de werktekeningen om jouw ontwerp in op te maken. Maak van het voorraadblikje een snoepblik dat volledig past in de stijl van de organisatie, actie of het evenement. 

Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar! Geef je wensen en ideeën, met betrekking tot de ontwerpen, aan ons door. Dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Voorraad- of snoepblik

Dit voorraadblik is voor verschillende doeleinden inzetbaar. Door het blik te vullen met snoep of drop, maak je van het voorraadblik een snoepblik. Het snoepblik kunnen wij zowel leeg als gevuld leveren. Zo kunnen wij het blik kant-en-klaar als relatiegeschenk of giveaway leveren. Klaar om te schenken aan klant, bezoeker of collega.

Daarnaast kun je het snoepblik ook inzetten als luxe productverpakking. Wij leveren de blikken leeg, maar wel met een label en/of dekselbedrukking in eigen stijl. Zo kun je de blikken zelf vullen met jouw (homemade) lekkernijen. 

Het snoepblik is tevens een leuke toevoeging aan een cadeau- of geschenkpakket! Ook met het samenstellen van een cadeaupakket helpen wij je graag.

Voorraad snoepblik

Specificaties

Afmetingen Ø 95 x H 130 mm

Downloads

Voorraad snoepblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Voorraad snoepblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Voorraad snoepblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Voorraad snoepblik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
48 € 4,50 (€ 5,45 incl. BTW)
96 € 4,25 (€ 5,14 incl. BTW)
288 € 4,10 (€ 4,96 incl. BTW)
480 € 3,95 (€ 4,78 incl. BTW)
1200 € 3,80 (€ 4,60 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!