Voorraad snoepblik

Voorraad snoepblik met diverse vullingen! Te personaliseren met een label naar eigen ontwerp om de romp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.15
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Zilverkleurig voorraadblik, naar wens gevuld met diverse soorten snoep, koek, drop, etc. Samen met een wikkel en/of dekselbedrukking in eigen huisstijl, maak je van het ronde voorraadblik een uniek snoepblik! Leuk om te schenken aan klant, relatie, bezoeker of collega. 

Het voorraad snoepblik is enkel verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het snoepblik is 130 mm hoog en heeft een doorsnee van 95 mm. Het blik wordt gesloten met een los overschuifdeksel.

Snoepblik in eigen huisstijl 

Het snoepblik is op twee manieren te personaliseren: met een label om de romp en een directe bedrukking op het deksel. Kies één of beide opties.

  • Full colour label om romp
  • Directe bedrukking op het deksel, in full colour

Voor zowel het label en de dekselbedrukking kun jij een eigen ontwerp aanleveren. Gebruik de werktekeningen om jouw ontwerp in op te maken. Maak van het voorraadblikje een snoepblik dat volledig past in de stijl van de organisatie, actie of het evenement. 

Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar! Geef je wensen en ideeën, met betrekking tot de ontwerpen, aan ons door. Dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Voorraad- of snoepblik

Dit voorraadblik is voor verschillende doeleinden inzetbaar. Door het blik te vullen met snoep of drop, maak je van het voorraadblik een snoepblik. Het snoepblik kunnen wij zowel leeg als gevuld leveren. Zo kunnen wij het blik kant-en-klaar als relatiegeschenk of giveaway leveren. Klaar om te schenken aan klant, bezoeker of collega.

Daarnaast kun je het snoepblik ook inzetten als luxe productverpakking. Wij leveren de blikken leeg, maar wel met een label en/of dekselbedrukking in eigen stijl. Zo kun je de blikken zelf vullen met jouw (homemade) lekkernijen. 

Het snoepblik is tevens een leuke toevoeging aan een cadeau- of geschenkpakket! Ook met het samenstellen van een cadeaupakket helpen wij je graag.

0.0000

Afmetingen: Ø 95 x H 130 mm
Gewicht:

pdf Label voorraad snoepblik 307 x 110 (342.55 KB) Download
pdf Voorraad snoepblik - Deksel (510.14 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Label voorraad snoepblik 307 x 110 (342.55 KB) Download pdf Voorraad snoepblik - Deksel (510.14 KB) Download

Aanbevolen producten