• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

All-over bedrukt stroopwafelblik

Basisprijs per € 5,28 € 6,39 incl. BTW

Een all-over bedrukt stroopwafelblik in bedrijfseigen huisstijl. Naar wens gevuld met een pakje stroopwafels. Te bestellen vanaf 1.000 stuks.

All-over bedrukt stroopwafelblik

All-over bedrukt stroopwafel blik in eigen stijl

Een op maat gemaakt stroopwafelblik, volledig in bedrijfseigen huisstijl bedrukt. Dit blikje voorzien wij van een rechtstreekse bedrukking over het gehele blik, zowel romp als deksel. Naar wens vullen we de blikjes met een pakje stroopwafels. Een typisch Hollands geschenk, dat perfect past bij de huisstijl van de organisatie of de stijl van de campagne of actie.

Het stroopwafelblik heeft standaard de volgende afmeting: Ø 108 x  H 110 mm. Omdat dit blik op maat gemaakt wordt, kunnen wij ook afwijken van deze formaten. Dit blik wordt een stroopwafelblik genoemd, omdat er perfect een pakje stroopwafels in past. De doorsnede van het blik is hier voornamelijk belangrijk. Uiteraard kunnen we dit blik ook vullen met een andere inhoud. 

Eigen ontwerp bedrukking

Het ontwerp voor de bedrukking van het blik kun je zelf aanleveren. Wanneer de formaten duidelijk zijn, leveren wij een werktekening aan. Hierin kun je een eigen ontwerp opmaken. Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag met het opmaken van een passend ontwerp bedrukking. Geef je wensen aan ons door, dan gaan wij voor jou aan de slag. 

Instelkosten voor een all-over bedrukking bedragen eenmalig € 195,-
De productietijd ligt tussen de 6 en 8 weken.

Transportkosten: v.a. 1000 stuks € 57,50; 
v.a. 2000 stuks € 110,-; v.a. 3000 stuks € 150,-
Let op: transportkosten worden niet automatisch toegevoegd aan je bestelling.

Dit product geeft een indicatie van de kosten van een all-over bedrukt stroopwafelblik. Omdat het blik op maat gemaakt wordt ontvang je van ons altijd eerst een offerte, waarin wij op basis van je wensen de kosten en levertijd berekeken. In de offerte kunnen wij ook de wens voor een vulling toevoegen. 

Voor lagere aantallen hebben we een stroopwafelblik, die wij personaliseren met een directe dekselbedrukking en wikkel om de romp.

Ben je op zoek naar een soortgelijk blik, maar met een ander formaat of vulling? Neem dan altijd even contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag met het produceren van een private label blik! 

All-over bedrukt stroopwafelblik

Specificaties

Afmetingen Ø 108 x H 100 mm
Gewicht 115 gram
Inhoud pakje stroopwafels (optioneel)
All-over bedrukt stroopwafelblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
All-over bedrukt stroopwafelblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
All-over bedrukt stroopwafelblik

Sample aanvragen