Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - medium

Dit blik bevat een treklip en heeft een afsluitbare onderzijde. De onderzijde wordt los geleverd en kan zeer eenvoudig bevestigd worden. Daarna blijft de onderzijde gesloten en kan het blik alleen middels de treklip geopend worden. Blik wordt geleverd met een kunststof deksel om na openen te hersluiten.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.5
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Het blik met treklip en afsluitbare onderzijde is zeer geschikt als je blikken zelf wilt vullen. De onderzijde kan afgesloten worden, waarna deze niet meer open kan. Het blik is na sluiting onderzijde alleen nog via de treklip aan de bovenzijde te sluiten. Bij het blik wordt een kunststof deksel geleverd. Zo kan het blik ook na opening nog afgesloten worden.

Toepassingen

Dit blik met afsluitbare onderzijde kan op veel manieren ingezet worden. Wij zien het terug in verschillende branches. In bijvoorbeeld de retail wordt het blik veel gebruikt als verpakking voor een eigen productlijn. Denk bijvoorbeeld aan koffiewinkels die het blik inzetten om een eigen koffie in te verkopen. Voorzien van label met eigen bedrukking is het een leuke toevoeging aan het assortiment. 

Ook in de geschenkenbranche zien we dit blik een mooie bestemming krijgen. Een zelf gekozen vulling, een label met eigen bedrukking, met de juiste creativiteit kan van het blik een perfect geschenk gemaakt worden. Meer dan eens zijn het reclame- en communicatiebureaus en relatiegeschenken leveranciers die dit blik het best tot zijn recht laten komen.

Er zijn uiteraard nog vele andere toepassingen mogelijk. Geïnteresseerd en wil je sparren met één van onze adviseurs? Neem gerust contact op. Wij staan voor je klaar!

 

Afmetingen: 73x55mm

pdf Label treklipblikje middel (467.67 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen


Aanbevolen producten