Blikken bedrukken dat kan: Deksel, label of een all-over bedrukking

Blikken bedrukken dat kan: Deksel, label of een all-over bedrukking

Wil jij blikken kopen om te gebruiken als verpakking en deze blikken voorzien van een eigen bedrukking? Dat is zeker mogelijk. Je kunt de blikken op meerdere manieren voorzien van een eigen ontwerp. Blikken zijn leverbaar met een bedrukking van de deksels, labels of met een bedrukking all-over. In het laatste geval kun je dus elke millimeter van het blik bedrukken. Je kunt ook nog kiezen voor embossing. Dit is geen bedrukking met inkt, maar hierbij wordt een afbeelding, logo of tekst als reliëf in het blik gedrukt. We zullen je meer vertellen over de volgende soorten bedrukking voor blikken:
  • Dekselbedrukking
  • Bedrukking van labels
  • All-over bedrukking
  • Embossing

Dekselbedrukking

branddeli-rays-cookies-blik Wanneer je blikken wil voorzien van een eigen ontwerp, kun je kiezen voor een bedrukking rechtstreeks op het deksel. Wanneer een blik wordt open gemaakt valt het zicht altijd op het deksel. Een ideale plaats voor een mooie bedrukking van jouw logo of een bepaalde tekst. Lage, platte blikjes profiteren sowieso van dekselbedrukking omdat het bedrukken van een label of een all-over bedrukking aan de zijdes van het blik hier weinig exposure biedt. Dekselbedrukking is voor bijvoorbeeld cosmeticablikken erg handig. Ook voor het ontwerp biedt dekselbedrukking leuke mogelijkheden. Je kunt gebruiken van de kleur van het blik, bij zilveren blikken zie wij vaak mooie ontwerpen ontstaan. Dekselbedrukking kan vanaf lage aantallen, maar ook bulk is geen enkel probleem.

Bedrukking van labels

Snoep Blik Wil je de blikken nog meer eigen maken? Dan kun je in combinatie met, of in plaats van, een dekselbedrukking kiezen voor een label met een zelf ontworpen design. Ook wel bekend als private labeling. Bedrukte labels kun je dus helemaal zelf ontwerpen, full colour. Wij kunnen gelabelde blikken al leveren vanaf zeer lage aantallen. Maar evengoed leveren wij ze in bulk.

All-over bedrukking

Tijger blik bedrukt All-over bedrukking is perfect om jouw blikken van een eigen huisstijl te voorzien. De bedrukking wordt rechtstreeks op het blik en de deksel aangebracht. Dit biedt enorme mogelijkheden om tot hele gaven blikken te komen. All-over bedrukking is normaal gesproken mogelijk vanaf 1.000 stuks.

Embossing

Embossing van blikken Tot slot kun je ook gebruiken van de techniek embossing om je blik te personaliseren. Met embossing kun je een reliëf in het blik aanmaken. Jouw ontwerp wordt uit het blik gedrukt, of in het blik dan wordt er gesproken van inbossing. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je blikken te voorzien van een eigen ontwerp. Of het nu om koekblikken, theeblikken, stroopwafelblikken, cosmeticablikken of welke blikken dan ook gaat. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!